2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

jessica van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
very good
this is my 3rd time staying at this hotel. so far so good . everything is convenient . places that i want go go is near and easy to get a cab . train station is just 5min walk. just that the room is a bit small but the rest is ok.
Beoordeeld 03 mei 2016

Koay van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op haven
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
GOOD LOCATION
nearby tram station, nearby famous Dimsum Restaurant, good view from high floor room.
Beoordeeld 01 mei 2016

lisa van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in april 2016
good overall
this hotel location is near to dried seafood area. if you are looking for dried seafood, very convenience hotel for this purpose. amble of choice and walking distance to each shop.
Beoordeeld 29 april 2016

Martin van Australië
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good location and good wifi
Good, clean and easy to access. Trams on the door and short trip to CBD and Central station. No luxury, but all you need at good price.
Beoordeeld 29 april 2016

Thanapon van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
good
good view but far from MTR
Beoordeeld 28 april 2016

Kuntalee van Thailand
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Suggestion
Location hotel so far from MTR Less of resturant for braekfast and dinning
Beoordeeld 28 april 2016

SEONG van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
GOOD location, so satisfied
:)
Beoordeeld 27 april 2016

Chen van Taiwan
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location,
CP is good, Room cleaning
Beoordeeld 26 april 2016

TER van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Cleanliness
Carelessly drop-off 1 piece of meat on the floor, under the table. It still on the floor on the next day after cleaner left the room.
Beoordeeld 24 april 2016

MIN-HYE van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
good
Good
Beoordeeld 24 april 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: