Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 8,0
op basis van 7915 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 7915 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Geverifieerde beoordelingen

Marcella L. van Hong Kong
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
Clean and convenient
Will come back
Beoordeeld 05 april 2016

CHIU W. van Taiwan
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Good
Good
Beoordeeld 04 april 2016

Mong C. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Nice Stay
Have used this hotel a couple of times, like the location; Eateries around the vicinity. Will return
Beoordeeld 03 april 2016

MingYin H. van Taiwan
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Excellent bay view
Facilities are poor though
Beoordeeld 02 april 2016

Arif M. van India
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Good location
All ok just bathroom was bit small which is ok as solo traveler. Mtr is just at 5 mins distance overall good experience
Beoordeeld 02 april 2016

Thanyatip P. van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Comfortable
comfortable, easy to get to the mass transportation
Beoordeeld 01 april 2016

Neha N. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Awesome
I loved staying at Ibis. It was central to a lot of places. Room were very small but cosy. Would stay again for sure.
Beoordeeld 01 april 2016

Carmen T. van Macau
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2016
location and price reasonable
good for a short trip
Beoordeeld 31 maart 2016

HUAI-WEI C. van Taiwan
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Good
Good
Beoordeeld 30 maart 2016

Ma.Rosalina M. van Filipijnen
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
NICE AND GOOD
NICE AND GOOD SERVICES
Beoordeeld 30 maart 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: