2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8022 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8022 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Neha van Australië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Awesome
I loved staying at Ibis. It was central to a lot of places. Room were very small but cosy. Would stay again for sure.
Beoordeeld 01 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carmen van Macau
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in maart 2016
location and price reasonable
good for a short trip
Beoordeeld 31 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HUAI-WEI van Taiwan
Groepen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Good
Good
Beoordeeld 30 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ma.Rosalina van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
NICE AND GOOD
NICE AND GOOD SERVICES
Beoordeeld 30 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Donel van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Location depending on what you want in HK
Clean & small room/bathroom, double-bed size but this typical size for almost 3-star hotels in HK. Price is cheaper compare to others. I personally like other 3-star hotels chain in the area, since they gives better amenities. Closest MRT Station is Sheung Wan, about 15 minutes leisure walk. The surrounding area is known for wholesale dried seafood goods & herbal medicines so u will past all these stores. There's Shun Tak Center (mall) nearby other than that not much going-on in this area. If you don't care to go to any shops then the place is good for you.
Beoordeeld 29 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

U van Macau
(Echt)paren
Standaard Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
clean and reasonable in price
Nice hotel
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessica van Taiwan
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Visiting daughter in HK
Booked the place for my parents cause it's right down the street where I live. Room is spacious, location is very easy to access. Close to many good restaurants, bars and cafes. Very good stay!
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHAE van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Better than average reasonable hotel in HK
Not far from Sheung Wan station. Clean and convenient. Almost staffs can speak English. Satisfied.
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ivy van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Quiet Area
Ibis Hong Kon Central & Sheung Wan was a nice stay. A short walk from the mrt station, and very near some interesting traditional food shops. The room was small, though expected in Hong Kong. Convenient with the airport shuttle bus to and from Hong Kong Station.
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Madeleine van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Perfect for a short stay
First time in Hong Kong, too bad the weather did not cooperate, liked the hotel and the free shuttle service.
Beoordeeld 26 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: