2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

YANG-TE van Taiwan
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
good
Good location good service good price
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeonghyeon van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Just comfort
Comfort but a bit far from MTR
Beoordeeld 24 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leng-chia van Taiwan
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in januari 2016
The staffs are very helpful
The hotel is clean! Although it is a little far from MRT, but the staffs were very helpful and kindly provided assistance when we had problems.
Beoordeeld 24 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siriluck van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
value for money
It's located in a walking distance to tram and MTR. The room is really IBIS style, just big enough to stay. There are Starbucks on the ground floor. The convenient store is just next door.
Beoordeeld 23 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tay van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Review on my stay
Price only
It was a little far from MTR. The hotel staff was not able to assist in booking any big taxi.
Beoordeeld 19 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pakorn van Thailand
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op haven
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good
Location
Beoordeeld 18 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Comfortable and well located to Cat street market
Size of rooms, decor, Starbucks downstairs
Nice comfortable hotel however good food was a little walk away. Shopping was at least 20 minutes walk.
Beoordeeld 17 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martin van Duitsland
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 9 nachten in september 2015
Nice location, modern and comfortable rooms
Location, comfort, cleanliness
Ibis is a very nice place to stay in Hong Kong. Located in Sheung Wan it it is located very close to some of Hong Kongs old landmarks as well as to modern Hong Kongs attractions.
Beoordeeld 14 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andre van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Typical IBIS
Fuss free, good necessities, clean
It provides what you normally expect of the IBIS branding. However, the location is quite far away from the IFC. I do strongly recommend taking the complimentary shuttle bus from Hong Kong station, instead of carrying your luggage all by yourself trying to find your way to the hotel.
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sakjit van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good value hotel
Free shuttle bus to and from Hong Kong Station, close to tourist area
Well situated, good value hotel giving easy walking access to Central tourist area. The best thing is Free shuttle to and from Hong Kong Station. I am so sure that I forgot my stuff in the room, but the hotel said they could not find it in the room.
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: