2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Yunju van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in november 2015
It was pleasure to stay there
cleaness in the room , kindness of staffs , location
I just stayed there for a night. The room was bigger than I expected. I was so thankful that I could keep my luggage til my flight time after check-out. Unless they keep my stuff,It couldn't be possible to enjoy the rest of the day in Hong Kong.
Beoordeeld 23 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Best budget hotel in HK
Perfect location. Clean. Friendly staff.
Beoordeeld 22 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aleni van Filipijnen
Groep
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
GREAT
Location, Starbucks, Accessible
I LOVE THIS HOTEL.
Beoordeeld 20 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pinhong van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Good location for those leisure traveler
Location, friendly staff, and room cleanliness.
Good location (just 5 mins walk from Sheung Wan MTR)and easy access to HK station via free shuttle on the return trip to HK international airport. The bus (free shuttle) just stop beside the hotel. The staff assist for online flight check in with printed copy. Furthermore, they are always ready for any direction and good eating place recommendation. The washroom equip with GROHE shower head and faucet. Although the room look small, but all the necessary items is ready for guest.
Beoordeeld 18 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

FOO van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
nice but hard to get taxi
Room is clean, Bed is comfortable, opposite hotel got restaurant for us to have food
stay for four nights as we attend the trade show in convention centre, no complaint only not easy to get taxi as we are not willing to walk to mrt station.
Beoordeeld 18 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shenning van Singapore
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
quite expensive as 3 star hotel.
Staffs are very quick to attend to my save which couldn't be open @ 11pm.
Check in and out are smooth. Location is Good. Staff is very fast when I report any problem. My save in the room couldn't open on two occassions. But they came immediately and fixed it.
Beoordeeld 18 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Australië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Comfortable but bad location
Spacious, Clean, Easy to and from airport
Beoordeeld 17 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michel van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
breakfast not included
quiet, clean, location
this hotel was very expensive for what it is. At this price breakfast should be included or it should at least be clear upon booking that it isn't. I wish I chose another hotel.
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marc van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Perfect for a quick business trip
Convenient, Clean and Functional
Stayed for 3 days during a business trip. Found the location very convenient. Just a 5-15 min walk to either Sheung Wan or Central station. Plenty of restaurant options and convenience stores right outside. Room was very small but all I needed. Excellent view over the harbour. Very quiet and slept like a baby.
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wilfred van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Quite a good location
Location
Walk-able distance to Macau Jetty, MTR & good food near the vicinity.
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: