2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8020 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Runie van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Ibis is the place!
Location and staff are the best
Loved every minute!
Beoordeeld 02 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2015
good location, fuss free
location, price, staff
Location was good. Direct shuttle frm airport express. Several eateries nearby. tram station ard the corner. however, housekeeping need improvement as they did not vacuum the floor area under the bed. Hotel only provided one bottle of complimentary water even though there were two of us. Nevertheless, we had a good experience in the hotel.
Beoordeeld 31 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARGARITA van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Great location!
Accommodating staff, big room, near everything!
Beoordeeld 29 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YA-LAN van Taiwan
(Echt)paren
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Worth to stay!
Great harbor view, great service and location. Very close to the bus stop.
Beoordeeld 28 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Woon van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2015
Can't demand much for a 3-star hotel
None
Neither good or bad
Beoordeeld 27 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Australië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Sleeper
The view was great
I was only staying one night but the comfort of the bed was not good at all & only one spare pillow with towels being of low quality as well
Beoordeeld 27 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Douglas van Zuid-Afrika
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Clean, Basic Hotel
Clean, Neat, Modern
Hotel is clean and neat. Relatively modern rooms are acceptably comfortable and functional. Nothing special, just a basic hotel room. Although situated in Sheung Wan (west of Central), the bus, tram and MTR proximity is good. Also very close to the airport bus - to the airport; it's a good walk from the nearest stop from the airport. Rates are highly variable. You shouldn't be paying more than HKD1,000 all-in per night.
Beoordeeld 26 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Annette van Australië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Ibis is perfect for a short stay in Hong Kong Cent
Location, Cleanliness, and affordability
I am a regular visitor at the Ibis and am always pleased with my stay. Always clean and comfortable and perfectly located for ease of access to Central.
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chunming van China
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good location; cosy room with excellent view
Location; Staff efficiency; Harbour view
A nice stay. You may walk to this hotel from HK-Macau ferry terminal within 10 min. Easy to take bus, tram or a taxi. Many good local food canteen nearby. Choose a harbour view room whenever possible. Good value.
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheung van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
No privacy!
Free wifi, Good reception and good non-smoking room.
Not as good The white show yellow towel. One thing very bad! I call room service for one more slipper. The worker open the room door directly without knocking the door!!!
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: