2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8035 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8035 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Michelle van Indonesië
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great place to stay
This is a hotel that is well-located. It is walking distance to Central and all restaurants and shops. The room is comfortable and not too small for Hong Kong hotels. An area of improvement? They could have better TV cable channels that include at least 1 English movie channel.
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacqueline van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Lack ofdining facility choices
N/A
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice location
Staff are friendly, location is neat to public transport
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yiau van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good location but room a bit small
The location is good but a bit far from central, the staff is friendly and the room is a bit small to compare with other hotel. I will consider stay again in this hotel.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Willie van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good location, value for money, cleanliness.
in between 2 MTR station means need to walk some distance either way.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sam van Australië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent choice for accommodation
You won't regret, although the hotel locates at further distance from Sheung Wan MTR.
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siddharth van India
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 13 nachten in augustus 2016
Good facilities and location but poor housekeeping
The hotel is relatively new and i like the design of it (except for the elevator logic which is very confusing and doesnt make any sense). HOwever i was dissappointed with the cleanliness by the housekeeping. I often found they didnt clean the floor of the room and bathroom properly.
Beoordeeld 24 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bruno van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Almost excellent on all points
Hotel is on the mythic Des Vœux road, near Hollywood road, you can walk to Soho, Central which are not too far; also well deserved by MTR, Tramway, transportation… Staff very helpful and efficient.
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Douglas van Canada
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Once again:Solid
Quality staff, efficient n friendly. Comfortable beds, clean linen and really clean rooms n facilities. Easy transport right outside, Starbucks in the entry, value for money.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SSU-YU van Taiwan
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
great!
Good location
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: