2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Phie van Singapore
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op haven
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Good View of Hong Kong Habour
Near to Ferry Terminal to go Macau, Nice Staff and good view of Hong Kong Habour.
The stay at the hotel was good, like the sea view of the Hong Kong.
Beoordeeld 30 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WEN-CHIEN van Taiwan
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good
good view
Beoordeeld 30 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Margarita van Chili
Gezin met oudere kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
good location
location, location, locations
the stay was overall good, but the room is small, but that didn't matter, thing was that that the toilet doesn't have shower cup and not that good, the breakfast was good and location great
Beoordeeld 29 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Great hotel with friendly staff
Location, shopping and near to the Macau Ferry terminal
My stay was really pleasant and surprised to meet so many friendly staff. My son and I got into HK very early in the morning from our long flight from Toronto and from previous experience staying at other hotels we would need to wait until 12 noon to get a room. On this instance at Ibis, the very friendly staff gave us a room and said he understand how tired we must have been after the long flight. I really want to put this on record.
Beoordeeld 29 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quazi van Australië
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Not the best city view
Clean, friendly staff, central location
My room was advertised as the 'city view room'. The view was disappointing with other high rise buildings nearby and their windows facing my window. I had to keep the blinds closed most of the times. The location of the hotel was good though. Although not very close to an MTR station, it was within a walking distance, if not carrying any big luggage.
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Short Stay
Very clean, good price, fair location
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siriporn van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Great location, easy to find local food
location, food
Great location, relatively close to Airport, easy to find local food and experience local living style We always come back to stay at this hotel
Beoordeeld 27 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEANG van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
My expierience with Ibis hotel
1. Location is good, 2. Price is Okay, 3. Service is good
The room is too small comparing to other hotels in adjacent area. Otherwise, it is Okay.
Beoordeeld 27 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cally van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Good connection via Tram
Decent Hotel with Professional English Speaking Staff and
Decent hotel and walking distance to train station. Tram accessible to main attractions like Lan Kwai Fong at reasonable fare. Knowledgeable staff to offer advice. Decent Park and Macau Ferry Terminal within proximity.
Beoordeeld 26 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Beni van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Nice and comfort hotel
Clean, friendly staff and best location
Aveey veey enjoy and i will recommend this hotel to our friend
Beoordeeld 24 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: