2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8035 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8035 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Kwai van China
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in april 2015
clean and convenient
budget,clean and convenient
clean and budget,convenient.close to hk station to take express to airport. many restaurants nearby.can shop in seafood street.
Beoordeeld 19 juni 2015

li van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Good seaview from the hotel. Excellent stay.
The staff was friendly, hotel room had an excellent sea view and the facilties were great.
Stay was fantastic and pleasant due to the facilities and excellent view of the harbor form the room.
Beoordeeld 18 juni 2015

Ken van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Pleasant Stay
Room was very comfortable, location near tram station and hotel was clean all the time.
The standard room rate was a bit higher but the room was simple and comfortable.
Beoordeeld 16 juni 2015

CHIONG van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Convenient to get food
Many supermarkets around
Overall my stay is satisfactory
Beoordeeld 16 juni 2015

MICHAEL van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Dried Seafood Anyone?
Nice room, good staff
Not much for eating establishments in the area
Beoordeeld 15 juni 2015

grace van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Great harbour view rooms
Location, view, helpful staff
Great harbour view room. Location is good
Beoordeeld 14 juni 2015

yu van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Decent Budget Hotel for a Business Trip
Clean, View, Budget
Fairly worth the money considering the fact that the price paid for the room is pretty decent compared to the other hotels in the same area. My room had a pretty good view too.
Beoordeeld 12 juni 2015

Wenjing van Australië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
Good location
Location, clean
Beoordeeld 11 juni 2015

Jeongtae van Zuid-Korea
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
The location of hotel is good to move to central.
location, price
Beoordeeld 10 juni 2015

JHOWANA van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Vacation 2015
Near to MTR and Ferry terminal going to Macau. Good service fast and efficient. Quite and nice place to stay
Very good, near to amenities and convenient to travel to other places. Near to MTR and Ferry terminal going to Macau. My children likes the place and the view of the hotel. Good job Ibis hotel
Beoordeeld 09 juni 2015


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: