Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 8,0
op basis van 7915 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 7915 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Geverifieerde beoordelingen

Aurelien B. van Frankrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Great Deal for HK
Location, availability and convenience
It's easy to move out everywhere from this point, in HK or Macao. The hotel is nice, quite new which is very good in HK.
Beoordeeld 21 april 2015

kwangsoo K. van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
value for money
location,price,cleanliness
good for business travelers who travel alone
Beoordeeld 20 april 2015

Grace Y. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Good for short stay
Near good food, good value for money if you are looking for some habour view hotel.
Room wasn't ready for 2 pax stay when it was stated in my booking.
Beoordeeld 20 april 2015

riaz H. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
good location friendly staff
location vakue for money fast internet
good hotel value for money very fast internet check in and check out very easy
Beoordeeld 19 april 2015

stephanie R. van Frankrijk
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Amazing location
View location price
The hotel is really central and some rooms have an amazing view on Hong Kong bay. Very good value for money.
Beoordeeld 19 april 2015

Mun C. van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2015
Great 3Stars Hotel
Location, Spacious room, Friendly Staff
Accessible to MTR within 7mins walk, with loafer eating house in close proximity. Spacious room for a 3 stars hotel.
Beoordeeld 18 april 2015

huiping L. van Taiwan
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 6 nachten in april 2015
OK
GOOD
Beoordeeld 17 april 2015

huiping L. van Taiwan
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
OK
GOOD
Beoordeeld 17 april 2015

Plaifon S. van Thailand
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Good
Convenience
Beoordeeld 16 april 2015

Carlos E. van Venezuela
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Hotel is ok. A bit pricy.
Location, comfort and staff
It was good though short. Looking forward to spend more time.
Beoordeeld 13 april 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: