2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Jonathan van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in april 2015
Clean and nice Hotel
Cleanliness, Friendly Staff, wonderful service
It was a nice and comfortable stay in Ibis. The Hotel is near the MTR and also has Tram and Bus services to and fro from the city. The staff are very friendly and their service is very prompt. Great overall hotel.
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Value for money
Value, cleanliness, location
Good standard business hotel for a short stay in HK
Beoordeeld 03 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JOON van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Highly recommended
cleanness, spacious room, location
Beoordeeld 02 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ratna van Indonesië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in april 2015
Good budget hotel
1. Location 2. Quick check-in and out 3. Clean
The hotel stay was as expected, clean, good location. Room was smaller than expected, the bed is within two steps away from the bathroom.
Beoordeeld 01 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julien van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 10 nachten in juni 2014
location
location
Always good choice to stay at this hotel, well located and affordable.
Beoordeeld 30 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julien van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 10 nachten in juni 2014
good location and affordable
location
Always good choice to stay at this hotel, well located and affordable.
Beoordeeld 30 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Delphine van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in april 2015
Noisy rooms at IBIS HK Central
clean room, convenient location and easy access
Clean but noisy rooms. You'd better close the door of the shower room. Otherwise you will hear the entire hotel people showering ! Next buildings are very closed and you just feel like anyone can see you in your room. It's a pity since you have windows on 1/2 of the room and that the curtains are black-out. So if closed, it's just too dark. If opened, everyone sees you ! A bit disappointed !
Beoordeeld 30 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kenneth van Singapore
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Clean room with friendly staffs
Clean room, friendly staffs, quiet
Great except 15 minutes walk to the nearest MTR station...
Beoordeeld 30 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hean van Maleisië
Groepen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Well mannered staff clean rooms
Very helpful, no matter what you enquire at the front desk they will try to help. They will search online for whatever information you want. They are also very polite and we'll mannered
Getting around is very convenient with the tram bus and mtr.
Beoordeeld 27 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elsa van Taiwan
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Good
Service
Beoordeeld 25 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: