2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Yvette van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in april 2015
Noisy air conditioning
First room we was given, smelt very badly of damp, we were moved to a different room, but did not get much sleep due to the very noisy air conditioning, staff did look at this but nothing could be done, other than to offer us another room, in which the air con was actually noisier!
Beoordeeld 07 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sihyu van Taiwan
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Nice CP value but some distance from subway
Great to stay in this area, quiet and convenient to take tramcar (ding ding). Lin Heung tea house is also next to IBIS which is great for breakfast.
Beoordeeld 05 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hajar van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 5 nachten in december 2012
Staffs are friendly and helpful.
Clean. Affordable and easy to go over to Macau.
Staffs are approachable and friendly. Cafe starbucks is at the lobby.
Beoordeeld 03 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuhan van Taiwan
Groep
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Quite convenience
The staff always are kind to answer the questions ,the location nice which is easy to find some restaurant to eat
Beoordeeld 01 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Happy van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Clean Hotel with Great Staff
Clean Rooms, Helpful Staff and Good Cafe
We were happy with the clean rooms and friendly staff! Though the location is not to my liking at all! I guess it would be great for people who would want to buy dried seafood! The restaurant in the lobby is great! There's a Starbucks on the ground too!
Beoordeeld 30 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Verenigde Staten
Groep
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Central location and decent value.
location, location, location
Small, but efficient room. Friendly English speaking staff. Easy walk to Sheung Wan train station and surrounding area.
Beoordeeld 30 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Monisha van Singapore
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Great location and clean new rooms
View, location, service
Clean stylish rooms with a great layout. Had a wonderful city view and near the MTR startion (10 mins walk) and the ferry terminal; along with a shuttle to the airport express transfer station. Didnt get to try the food. Shall come back if I stay around the area.
Beoordeeld 29 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sukij van Thailand
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Great location
Great location and value for money.
Good and comfortable.
Beoordeeld 29 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

esther van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Excellent
Upgrading promotions, friendly staff, good location
Beoordeeld 28 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TJAN van Indonesië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in maart 2015
quite good location
staff, view, room size
We bring a heavy luggage, from mrt sheung wan station we need walk quite far and a up down stairs.
Beoordeeld 27 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: