2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8029 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8029 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Lum van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
none
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JIYOON van Australië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
average hotel
location. view.
Actually I was a bit disappointed with my room. View was ok but a room is pretty small and a fridge is too small to put some drinks.
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAU van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2015
clean and neat
clean, convinent, value for money
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrea van Duitsland
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op haven
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Value for money
clean, good location, starbucks on ground floor
Stuff very helpful and friendly
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Beautiful view
View, clean and staff
I had an incredible stay at this hotel. The staff are always very helpful. I usually stay here about once a quarter and rarely have a bad experience. For the price you won't find better.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
I had a great stay
Location, clean and view
The view for the price is incredible. It's an IBIS so you're staying in a super clean hospital room. Everything fits and is sterile. I'd recommend it for what you pay in Hong Kong......a city that is not cheap!
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Bad experience
Kind of central, clean rooms, bad experience
I had a very difficult time changing the dates for this booking. I was stuck in Shanghai for health reasons and the paperwork, phone calls and stress involved in changing the dates by two days was utterly unrealistic. Especially after staying at this hotel so many times before. I recommend the hotel, but if you do, make sure you know your dates.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fitri van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Good
Best price, clean, easy to get Taxi/MTR/Bus
The staff so helpful, fast, and very Kind. And the most important thing, they speak English very well which is so important after long journey and met lots of annoying Taxi driver with their zero English :)The room not as big as thought but it was clean and had a nice view to the harbour. The location near to everywhere. It's very close to the the Central - MTR and get train to kowloon or other places. Starbucks in the ground floor always a great choice for me, I can have some Coffee every morning. And taxi so easy to get. 7eleven only 20 steps from the hotel :) Overall, i love to stay here.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leonardo van Brazilië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Leonardo
Location, cleanliness and room comfort
Great.
Beoordeeld 06 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chih van Taiwan
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Great~
Great!~ With free shuttle from HK station.
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: