2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

LAO van Macau
Groep
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in december 2014
Budget hotel as ever
room style, free wifi in room, free shuttle bus service to airport
What you can expect from a budget hotel, they fulfilled it all. I like here also for the harbor view from room. Starbucks downstair. suggestion for the next guest: find it by looking at the street number. For their hotel name only shown on wall of 4 or 5th floor of the building. I missed it and walked a long way far from it...
Beoordeeld 26 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kwai van China
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in december 2014
close to pier to macau
convenient to airport and pier to macau,clean,budget
very clean and neat hotel.but not near MTR and not many restaurants around. hotel offer bus to airpot and pier nearby to macau.
Beoordeeld 24 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Georgina van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
nice and clean hotel. bad location
bedroom is clean. staff are friendly.
The stay was average as the location was quite bad.. it was very deep in and walking to station is far too.. but overall it's still ok
Beoordeeld 24 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fraziel van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
cheap,near to ferry terminal
clean,cheap and noce staff
very pleasant.would recommend to others
Beoordeeld 23 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wong van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
nice and comfotable stay
location, cleanliness and friendly staff
I had a wonderful 3 days stay at this hotel from 14 to 17 Dec 2014. The hotel staff is very helpful and friendly in providing all the travel advice on the mode of transportation and places of interest. In addition, the room was clean and comfortable for family with young children even though it was a tad small. Finally, it was also close to Sheung Wan MTR (5-10 minutes walk).
Beoordeeld 22 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LAI van Macau
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in december 2014
good
good location, services and environment.
the staffs are helpful.
Beoordeeld 22 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAU van Hong Kong
Groep
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Very nice staff, profession
Location, staff, value
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAU van Hong Kong
Groep
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Good value
Location, staff, value
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAU van Hong Kong
Groep
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Good location
Location, staff, value
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yee van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Highly recommended hotel
Efficient check in and out, harbour view room, reasonably convenient location
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: