2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8022 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8022 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Ma van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Hong Kong with Family and Friends
Location is near the tram and bus station. Room was clean. Relatively cheaper compared to other hotels with a very good location.
Stay was very good. Staff are very friendly. Harbour room is worth the upgrade. Room was clean with the basic amenities we need. Starbucks is just downstairs. Hotel is near the Ferry station going to Macau and walking distance to restaurants.
Beoordeeld 08 december 2014

Jim van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Good location
Very helptul staffs, next to tram line and ferry terminal to Macau
Beoordeeld 08 december 2014

Eyal van België
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Very nice room but small
Nice room, good location and good price
Just good location, good price and clean hotel but room is too small
Beoordeeld 07 december 2014

minwei van Taiwan
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
the room is nice.
good
Beoordeeld 05 december 2014

James van Canada
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Good time
location, price, clean
excellent
Beoordeeld 03 december 2014

Sungsik van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
good swiming pool hotel
good swiming pool and good room condition, good location
room was not small(balcony room) and good condition.. good swiming pool.. good location to entertainment area.
Beoordeeld 03 december 2014

Peter van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Bang for the Buck!
Clean, good location, value
This hotel is Clean, in a good and convenient location, and good value for the money.
Beoordeeld 02 december 2014

YAU van Hong Kong
Groep
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Comfort hotel
Near MTR station, good services and economic choice
Beoordeeld 02 december 2014

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: