2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8021 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8021 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Decent location; limited for yound children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tong van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
The location is good
Easy to move around
Very good
Beoordeeld 30 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ho van Hong Kong
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in november 2014
Clean, comfort and simple
Clean, comfort and simple
Beoordeeld 30 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jiyoon van Zuid-Korea
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
so so
comfortable location.cheap rate.near tram station.
Cheap n simply
Beoordeeld 30 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ching van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
IBIS
Location, Price and Clean Room
Fairly Good
Beoordeeld 29 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kow van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
A very good experience stay in this Hotel
Clean, Comfort and Casualty
This hotel is well located among the food and entertainment. The room is clean and comfort, design is nice and it is very convinient for every single type of traveler to stay there because everything is there and near to the hotel, within few minutes walking , you will see a lot of restaurant and you can try a lot of the local food. During the night time , you can walk to the Lan Kwai Fong where the street is full of pub and club. I strongly recommended this hotel !!
Beoordeeld 28 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 7 nachten in november 2014
good location and comfort room
Airport Shuttle , good location and close to Tram, bues and ferry to Macau
Convenice location to tram, buses and ferry to Macau, all within walking distance . One block to the Western Market and next to the wholesalers store of the dry seafood. Good room size and bathroom size in Hong Kong, clean room and not much dust at least which better than the hotel I have stayed in Sept. Airport shuttle stops downstair by the hotel which is a plus. Tram stop just acorss the street, 15 minutes walking distance to Macau ferry and MTR station. No refrigerator in the room which unusually seen. Overall , this hotel is comfort to stay and I will stay on my next trip to Hong Kong.
Beoordeeld 28 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Louis van Australië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef één nacht in juli 2014
tiny rooms with no toiletries
close to friends. easy to grab taxis, above starbucks (i guess)
it was a tiny place without any anything much. i was shocked at the room size but i guess being so close to my friends i will stay there again
Beoordeeld 27 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 5 nachten in november 2014
Nice and no regret to stay in ibis hotel.
comfortable bed, nice harbour view and nice food around.
Nice!
Beoordeeld 26 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

POH van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Done the early check in is really convenient
1. Comfortable Room
Beoordeeld 26 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: