2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8035 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8035 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

YAU van Hong Kong
Groepen
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Comfort hotel
Near MTR station, good services and economic choice
Beoordeeld 02 december 2014

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Decent location but limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014

Dominic van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Decent location; limited for yound children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Beoordeeld 01 december 2014

Tong van Maleisië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
The location is good
Easy to move around
Very good
Beoordeeld 30 november 2014

Ho van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in november 2014
Clean, comfort and simple
Clean, comfort and simple
Beoordeeld 30 november 2014

jiyoon van Zuid-Korea
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
so so
comfortable location.cheap rate.near tram station.
Cheap n simply
Beoordeeld 30 november 2014

ching van Maleisië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
IBIS
Location, Price and Clean Room
Fairly Good
Beoordeeld 29 november 2014

Kow van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
A very good experience stay in this Hotel
Clean, Comfort and Casualty
This hotel is well located among the food and entertainment. The room is clean and comfort, design is nice and it is very convinient for every single type of traveler to stay there because everything is there and near to the hotel, within few minutes walking , you will see a lot of restaurant and you can try a lot of the local food. During the night time , you can walk to the Lan Kwai Fong where the street is full of pub and club. I strongly recommended this hotel !!
Beoordeeld 28 november 2014


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: