2015
Zeer goed 8,0
op basis van 8035 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8035 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Carla van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Great View
Great view, spacious room and good location.
It was great. Very nice view. Had the harbour as our window view. Walkable to the nearest shopping center and MTR. Would definitely recommend for future stay. Spacious room.
Beoordeeld 01 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mathieu van Frankrijk
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
OVERRATED
Better choose Pacific island hotel ( just 3 min walk away)
DISAPPOOINTING VERY SMALL and TINY ROOM EXPENSIVE POOR BREAKFAST BUFFET VERY LOUD AC SMALL BATHROOM POOR SOUNDS ISOLATION ( Can hear neighbours ) BETTER GO TO PACIFIC ISLAND WHERE ROOMS ARE MUCH BIGGER and awesome breakfast for a cheaper price
Beoordeeld 01 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yeo van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Fast check-in process
Efficient staff, convenient, clean hotel.
It was generally great, except that the bed was too soft. Woke up with back aches every morning. Hotel is clean, but would be good if there was a 24-hr room service.
Beoordeeld 31 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sok van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoons Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Reliable Ibis Standards
Polite service staff; harbourview from room; clean and comfortable rooms
We chose this hotel to obtain a nice harbourview from the room, at reasonable rates. There is a free shuttle bus that stops at this hotel from the Airport Express Station. The hotel is also served by bus and trams (love the trams, quaint and cheap, and can reach the city centre directly, but trams can also get stuck in heavy traffic nearer the city centre).
Beoordeeld 30 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hanchai van Thailand
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Good place
Good view , Good room ,Good servise
Excellence.
Beoordeeld 30 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eddy van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Location is good with good flow of taxi. The staff are super helpful. Rooms are clean
The stay was excellent with friendly staff and good location to go around.
Beoordeeld 29 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chatpakorn van Thailand
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Great location for Hong Kong Explorers
1.Location - nearby both MTR and Tram 2.Cafe with Harbour view 3.Park nearby (small park behind hotel - in alley)
Staffs are friendly with full hospitality, complimentary is timely refill. We are just married couple who love in Hong Kong side exploration, shopping, sight seeing, restaurants and cuisines which all of those were easily reached with choosing this branch of ibis hotel.
Beoordeeld 28 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kuoyang van Taiwan
Gezin met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
The Room is clean
Beoordeeld 27 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LI van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Good & Worth
Friendly Staff, Clean & Comfortable, Easy access to food
Beoordeeld 26 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LI van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden, uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Nice Hotel
Nice Environment, Clean, Comfortable
it is a pleasant stay. me and my parents like it alot
Beoordeeld 26 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: