Zeer goed 7,8
op basis van 5995 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5995 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Melissa van Australië
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Great room size
Room Size, cleanliness, location
Very good sized rooms. Easy access to taxis, trams or buses. Friendly staff at the hotel, good facilities in the rooms, clean.
Beoordeeld 12 maart 2014

Melissa van Australië
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Big rooms for HK
Room size, access to transport, stafff quality
Enjoyable staff at the hotel, good facilities in the rooms, tidy. Very good sized rooms. Easy access to taxis, trams or buses.
Beoordeeld 12 maart 2014

Melissa van Australië
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Great location, comfortable hotel
Comfort, location, room size
Enjoyable stay at the hotel. I have stayed a couple of times there now and the rooms are a good size and everything is clean and works well. Staff are very nice throughout the hotel and the doormen are very helpful and friendly. Good access to transport to get you to central HK
Beoordeeld 12 maart 2014

scott van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in november 2013
location
location clena quiet
I have stayed her several times and enjoy my stay
Beoordeeld 12 maart 2014

scott van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe Volledig Uitzicht over Haven
Ik verbleef 5 nachten in februari 2014
decent value
location staff and clean
I have stayed her several times and enjoy my stay
Beoordeeld 12 maart 2014

Galardo van Indonesië
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Hotel was smaller than expected
Expensive, Clean, Small
The size of the room was smaller than I expected. I had no space to open my luggage so I had to open in on the bed. Room wall was thin so TV sound can pass through neighbour's room.
Beoordeeld 12 maart 2014

Eric van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe Volledig Uitzicht over Haven
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Great Stay Beyond Expectations
Rooms, View, Staff
Perfectly satisfied. In fact, we added a night in Hong Kong just to enjoy the area. This was a reflection on our comfort in the hotel.
Beoordeeld 10 maart 2014

Xin van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in juli 2013
nice stay
great location, friendly staff, clean room
Beoordeeld 09 maart 2014

Xin van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in juli 2013
nice stay
centrally located, friendly staff, clean room
Beoordeeld 09 maart 2014

Stefanie van Duitsland
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in januari 2014
friendly and good service
friendly staff, nice view, refreshing pool
it is always a pleasure to come here, friendly staff, and easy access of transport (tram), close to SOHO, Western market and IFC MALL
Beoordeeld 08 maart 2014


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: