Zeer goed 7,8
op basis van 5989 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5989 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Choi van Macau
Individuele reiziger
Tweepersoons Superior of Twin Kamer (2 aparte Bedden) met Uitzicht op Stad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
good
overall gd
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHUAN van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer met Queen- of Kingsize Bed en Vrij Uitzicht op de Haven
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Value for money
-
Beoordeeld 13 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marie van Verenigde Staten
(Echt)paar
Premier Kamer met Havenzicht
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Clean and convenient hotel
The Island Pacific is always a convenient and well-located option in Hong Kong: the rooms are clean and comfortable and a good value.
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choi van Macau
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good location and convenient
Good location and convenient
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Evy van Maleisië
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Locations
Great hotel in market location of city. Easy access to water front for a stroll. Convenience locations
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Australië
(Echt)paar
Tweepersoons Superior of Twin Kamer (2 aparte Bedden) met Uitzicht op Stad
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good hotel
Convenient , good locations and friendly staff
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

George van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Value for money
Nice clean hotel with very friendly staffs. Near MTR station with many eateries nearby.
Beoordeeld 21 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Deana van Australië
Groep
Deluxe Volledig Uitzicht over Haven
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Great stay
Buffet Breakfast very nice. Location, a bit of a walk out of central, but close to MTR so quick and easy to travel into Central and to other parts of Hong Kong. Trams also available from the street behind. Easy to catch a taxi! Would recommend to pay the extra for a ocean view room, well worth it. Rooms offer a Handy Phone which is free of charge, this is very useful when moving around Hong Kong, internet connection where ever you go!
Beoordeeld 17 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patricia van Indonesië
Groep
Premier Kamer met Havenzicht
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Wonderful views- close to MRT
Loved the views from my room. Breakfast was delicious and plentiful Staff was pilote and attentive Enjoyed our stay a lot!
Beoordeeld 16 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carol van Verenigde Staten
(Echt)paar
Premier Kamer met Havenzicht
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
It was moderately nice.
The rooms could've been a little cleaner but it wasn't anything to really complain about. Staff was friendly and helpful. Bed wasn't very comfortable - the double/full was two twins put together w/a layer of a mattress top. Everything else was fine.
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: