Zeer goed 7,8
op basis van 5987 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5987 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Sandra van België
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in mei 2011
centraal gelegen hotel
centraal gelegen, goed ontbijt
Mooi hotel met relatief "grote" kamers. Zeer centraal gelegen op wandelafstand van de bussen. Kamers zijn netjes en verzorgd, ook de badkamer was zeer netjes. Het is geen nieuw hotel maar de ligging maakt veel goed. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Groot aanbod van de "westerse" keuken maar ook de locale keuken stond op het menu en was zeer smakelijk.
Beoordeeld 31 mei 2011

Miranda van Nederland
Groep
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2010
Goede locatie. Leuk uitzicht. Schone faciliteiten.
Behulpzaam en vriendelijk personeel. Geen geluidsoverlast.
De ligging van het hotel was goed. Dichtbij een tramhalte, die erg gemakkelijk zijn om overal te komen. De badkamer was mooi schoon en van alle gemakken voorzien.
Beoordeeld 22 januari 2011

Bart van Nederland
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Top Hotel, uitstekende service
top lunch voor top prijs!
Heel leuk verblijf gehad in dit hotel. Iedereen stond voor je klaar en als je vragen had werden ze opgelost. Niet overal extra kosten betalen maar gewoon service. Ook gratis internet wat uiteraard top is.
Beoordeeld 23 oktober 2010

Kaling van Nederland
(Echt)paar
Premier Kamer met Havenzicht
Ik verbleef één nacht in maart 2010
Super Hotel
Locatie en service
Geen gratis internet :(
Locatie (dichtbij het centrum), makkelijk te bereiken. Trams stoppen achter het hotel voor maar 2 hk dollar en gaan allemaal naar central, waar je ander OV kan pakken. Service was ook uitstekend, elke dag werd alles verschoond en je kon voor alles bellen. Gevraagd om een hoge verdieping en ook gekregen, wij zaten op de 27e van de 29 verdiepingen, mooi uitzicht, alleen jammer van de mist elke dag dat wij er waren.
Beoordeeld 19 maart 2010

Daniel van Nederland
Groep
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in november 2009
Oud maar prima en mooi hotel
Ligging t.o.v. uitgaansgebied (Lang Kwai Fong)
Verouderd
Het hotel ziet er keurig uit. De kamer is van alle standaard gemakken voorzien en redelijk ruim. De fitnessruimte is wel erg klein. Verder is dit een prima hotel dichtbij het het uitgaanscentrum Lang Kwai Fong. Het personeel was ook heel vriendelijk Het enige minpuntje was dat we pas rond 13:30 de kamer in konden.
Beoordeeld 23 november 2009

Alice van Nederland
Groep
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2009
prachtig
goede service en vriendelijk personeel.Vooral de jongens die bij de voordeur staan.Je voelt je op je gemak en hebt het idee dat je de juiste hotel hebt geboekt.Lekker in de drukke straat en dichtbij de winkels. Dichtbij voor het winkelen.Schoon hotel en lekker rustig.Aanbeveling waard.
Als je via internet geboekt hebt en je wilt het verblijf verlengen dat de prijs dan niet meer hetzelfde blijt. Slechte zaak want je moet dan naar een ander hotel gaan.Jammer als je je goed voelt en dan weer naar een ander hotel moet!!
Goed en schoon hotel- vriendelijk en hulpvaardig personeel- dichtbij de winkels voor het winkelen-goed en laag hotelprijs en voor 4 sterren is het uitstekend! ligging is centraal-het leven van vroeger is duidelijk herkenbaar- de noodzakelijke benodigheden waren vlak bij de hand - het is een aanbeveling waard -bij de volgende keer weer via internet bij de AGODA boeken!!
Beoordeeld 12 november 2009

Claude van België
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2009
Bezoek aan Hong Kong
Goede kwaliteit. Goede prijs. Mooi hotel met leuk zwembad midden in de stad. Kort bij het centrum.
Kleine kamer maar blijkbaar normaal voor Hong Kong
Het hotel is een mooi gebouw in het westen van Hongkong Island niet ver van het centrum. Het is goed gelegen. Het heeft een mooie inkom hall die je bereikt via een roltrap. Vriendelijk personeel en behulpzaam. De kamer was netjes met een zijzicht op de levendige haven. Airco en een volledige badkamer. Er is een openlucht zwembad op de 2de verdieping. De hoge gebouwen rondom maakten indruk op ons. We hebben geen maaltijden genuttigd in het hotel omdat we uitgenodigd werden door familie ginder. Dus kunnen we daar niet over oordelen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor wie enkele dagen ginder moet logeren.
Beoordeeld 29 oktober 2009

Anna van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 7 nachten in september 2009
prettig prettig hotel Island Pacific Hong Kong
Goede centrale ligging, mooi schoon, en plezierig beleefd personeel.
Ontbijt in hotel is erg duur
Altijd plezierig om in het Island Pacific Hotel in Hong Kong te logeren. Kamers zijn schoon en comfortabel, het personeel is heel voorkomend en beleefd en spreken redelijk Engels. De liggen van het hotel is gunstig, maar om naar het centrale gedeelte van Hong Kong te komen rijdt er ook meermalen per dag een gratis shuttlebus naar Central.
Beoordeeld 28 september 2009

Anna van Nederland
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in juni 2009
goed en mooi hotel, aanrader
Gunstige, maar toch rustige ligging. Prettig en veel Engels sprekend personeel.
Geen nadelen.
Mooi, goed & schoon hotel, rustig ligging en prettig personeel. Zelf heb ik geen gebruik gemaakt van de ontbijtmogelijkheden maar je kunt er ontbijten.(zit niet bij de overnachting inbegrepen. Er is een zwembad en een gym. Snelle internet verbinden (niet gratis) in het bussiness center. In de ochtend rijdt er gratis een shuttle bussen naar het centrum.
Beoordeeld 15 juni 2009

Anna van Nederland
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 7 nachten in mei 2009
Island Pacific Hong Kong is een aanrader
Heel vriendelijk personeel, veel extra's, internetroom, gratis shuttlebus naar strategische plekken, mooie kamer, goede badkamer en heerlijk rustig. Buurt is ook leuk.
Had graag het adres in het Chinees gehad, gelukkig kende de taxi het hotel wel, maar kon het adres niet in het Engels lezen.
Pacific Island is een erg goed hotel, Lokatie is goed, het is er rustig en het personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels. Zelf heb ik geen gebruik gemaakt van het zwembad, maar wel van het bussiness center waar je heel snel kunt internetten. De bar, en het ontbijt (tikje prijzig is goed) Gratis shuttlebus is een aanrader, rijdt 's-ochtends elk half uur naar het Centrum, en doet ook het station van de airport train aan.
Beoordeeld 04 juni 2009


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: