Goed 7,1
op basis van 3772 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3772 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Vicente van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Nice location and clean hotel
Very convenient location,clean and comfortable bed
I enjoyed my stay at Kings De Nathan. The MTR Yau Ma Tei Station is a 1-2minutes walk,and this hotel located along Nathan road. A lot of eating places around the corner. I will definitely stay again at Kings De Nathan on my next trip to HK.
Beoordeeld 26 augustus 2014

yann van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
An Okay Hotel to stay in.
Location which is located near MTR. Room area is big and comfortable. Staff are friendly.
Stayed for 3 nights. Room is clean and acceptable except aircon leaking. Although is a non smoking room somehow i don't understand how on earth did the smell came into the room even thou we did not open any doors or windows. So i guess is the aircon unit which air was circulated within other units. Overall is an acceptable stay.
Beoordeeld 25 augustus 2014

KHEE van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
good stay
location, price, cleaniness
very good. near centre, came down and u have a nice wantan noodle stall. can tk almost any bus to habour.
Beoordeeld 24 augustus 2014

Lay van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
never dine at hotel cannot comment
comfortable , clean, staff polite and convenient
Enjoyable
Beoordeeld 23 augustus 2014

Melissa van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2014
Affordable and Good location
Staff Performance they were very helpful and friendly. For the hotel cleanliness, they make sure the rooms were clean, sheets were made, towels were changed daily.
Very nice and I enjoyed it very much.
Beoordeeld 22 augustus 2014

dovin van Singapore
Groep
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Simply awesome with great location.
Simply awesome with great location.
Beoordeeld 21 augustus 2014

kuan van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
very good location, nice hotel
very clean, near to alot of restaurants, near to bustop and mtr
fantastic, beside the price, everything is nice and perfect
Beoordeeld 20 augustus 2014

SOON van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
Kings De Nathan Hotel
Good location , near MTR Station and jade market
Beoordeeld 20 augustus 2014

CHUN van Maleisië
Groep
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Central, Convenience and Value for Money
Central, Convenience and Value for Money
Pleasant and comfortable
Beoordeeld 19 augustus 2014

Prassanee van Thailand
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Very clean and good size
Very clean , large room and very good location
Pretty nice experience really!!!
Beoordeeld 19 augustus 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: