Goed 7,1
op basis van 3772 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3772 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

albert van Singapore
Groepen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
just for Rest of the day and sleep.
1) Near MTR 2) Easy transportation ascess to others places . 3) Near night shopping area and makan place.
1)Poor room service. 2)The Hotel do not provide drinking water. 3) There are only one small passengers Lift and is always break down.( During our stay 2times)
Beoordeeld 26 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alvin van Singapore
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
value for money
clean, nearby transport and night market
this hotel is easily located near to MTR, night market behind the alley. i dislike the Wifi very lack in surfing. overall thumb up for this hotel. i will return again !
Beoordeeld 25 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Melanie van Singapore
Groepen
Standaard
Ik verbleef 7 nachten in juni 2014
Pleasant and comfortable stay
Friendly staff, conveniently located hotel and clean rooms
Generally comfortable, rooms were clean and neat. Washroom was surprisingly spacious considering the land-scarcity problems in Hong Kong. Hotel staff were very friendly, and definitely helpful and warm. Complimentary Wi-Fi provided in rooms and lobby. Loved the convenience of getting to the nearest MTR station (Yau Ma Tei Exit C).
Beoordeeld 24 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anglie van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Generally clean & safe
Clean & safe
Very small hotel without frills. Provided a comfortable family room of 4
Beoordeeld 24 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Denny van Taiwan
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
GOOD LOCATION.NEAR BY SHOPPING MALL,MRT SYATION.
Good location.Close to MRT STATION.Close to Shopping Malls.
Beoordeeld 23 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gochakorn van Thailand
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Clean and reasonable price also near mtr station
Clean, reasonable price, near mtr station
The room is small but clean and comfortable. The hotel is not far from mtr station and near shopping center.
Beoordeeld 22 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KIEN van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2014
OK
Location
Lousy. .. Everything must pay.. luggage. ...etc.......late check out. ...Not very clean
Beoordeeld 22 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chan van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Hotel with good location and worth for money
- Best Location,
Beoordeeld 21 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chin van Singapore
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Lack of TV channel
Small and cozy, great for 2,3 traveller only. Room not big enough for big group wanting to share the room together.
Other than the lack of TV channel and no movie channel. The hotel stay was quite pleasant.
Beoordeeld 21 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YUEN van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2014
Good location
Is good location, easy to find and connected to shopping area
The room is very small, not comfort. But the location is very good, right at the Main Street of Hong Kong shopping paradise.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: