Goed 7,1
op basis van 3772 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3772 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Sow van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in mei 2014
Kings De Nathan Hotel
good location,budget hotel
apart of location,i got nothing to tell the best part As i mention above apart for location the hotel room is too small of what i thought from the photo i view , the lift also is fit for 6 person only minus the luggage. Worst still the day i check in ,the lift is under service but reception never tell.I only found out the notice (after i climb down from 13th floor as i am having family room )even thought is not a nightmare for me n my family,but it is a good lesson for me don"t just trust the rating TQ
Beoordeeld 07 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lin van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Good for location only
Location, new, clean
It was an okay stay. Good for location, but the rooms are small and not particularly cheap. The small lift broke down for over an hour and many guests like me were stranded at the lobby (which did not have sufficient seats). Staff were not particularly apologetic.
Beoordeeld 05 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
Groep
Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2014
spacious hotel, easy to locate, good stay overall
spacious hotel, centrally locate
room is much bigger than casa hotel. there is room for two luggages reception staff will not greet you. only one lift in the hotel - so be expected to wait.
Beoordeeld 04 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siow van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
Great location and staffs
Location!!! Good Food nearby!! Clean
Beoordeeld 01 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuzhen van Singapore
Groep
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Good location
Location, easily assessible, centralized.
The lobby and room were small. Toilet did not have much toiletries either. The air con was rather noisy at night.
Beoordeeld 01 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NIEN-YI van Taiwan
Groep
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Good
Good
Beoordeeld 31 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Value for money
great location of shopping, food and easy access of all type of transportation.
we had a great stay at the hotel. The staff are accommodating, they even arrange our tour.
Beoordeeld 31 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jaturong van Thailand
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
it nice hotel and near shopping area
nice,near shopping area,near MTR
-
Beoordeeld 30 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ee van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Good location with clean room.
Very Near Yau Ma Tei MTR station. Clean room. Reasonable price.
Good stay overall. But the only lift available was very slow.
Beoordeeld 29 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Serene van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
Nice pleasant stay though room is a little small
Convenient, clean and comfortable
The room is clean and location of hotel is good. Near to temple street and near to MTR station. Clean and good for value hotel
Beoordeeld 28 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: