Goed 7,1
op basis van 3772 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3772 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Mei van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2013
Temple Street is just downstairs....
location,
Good
Beoordeeld 10 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Iwan van Indonesië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in april 2014
Poor Cleanliness
Location Near Bus, MTR and alot of restaurant
Overall Consider ok, but room cleanning was pretty bad. It's start to clean around 4-5 pm. For staff consider quite friendly
Beoordeeld 08 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PANG van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2013
Good & Great !!!!
Huge bed, convenient to restaurants
It is great and it is situated in the heart of city on Kowloon side. Easy access to Jordan and that is convenient to the restaurants.
Beoordeeld 08 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenfry van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Comfortable stay and good location
Comfortable room, near to subway station and near to shopping and restaurants
Beoordeeld 07 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kerk van Maleisië
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
staff friendly, room is clean & big.
location is good, clean and comfortable
location is best.
Beoordeeld 06 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nattawat van Thailand
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
good location
good location
very small room but very good location
Beoordeeld 06 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

amornwan van Thailand
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
good location
location location location
3mins walk from yu ma tai mtr exit c. room is small as standard in HK. only1 elevator for whole building. No drinking water provided in the room, have to buy from outside. there is a taxi stand right in front of the hotel.
Beoordeeld 05 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Australië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in april 2014
Budget Excellence
great staff, great location and clean
My stay at Kings De Nathan was extrememly pleasant, the location is fantastic (Middle of Kowloon) and central to shopping, markets and MTR. The staff were genuine, polite and helpful. The rooms were compact but provided all the necessities along with good aircon and wifi as well. Great for a budget traveller wanting to explore all hong kong has to offer.
Beoordeeld 05 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

goh van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in april 2014
oerall still ok to me and dont expect more
near MTR near shopping are and easy access to all place of interest
seen ok to me as we use this hotel for many year just only that we need to pay for luggage to be place in the hotel for certain charges that is what we find it bad
Beoordeeld 05 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

goh van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
good location overall ok not bad
easy access to town area near MTR and many nice food
still ok to me as all the while we had been staying this hotel for out business trio only thing is the room is too small
Beoordeeld 05 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: