Zeer goed 7,8
op basis van 4678 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4678 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

CHEUNG van Hong Kong
(Echt)paar
Speciale Aanbieding - Standaard Tweepersoonskamer met Kingsizebed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
good
good
Beoordeeld 25 september 2016

WAI van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Hot Deal - Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Location very convenient
The MTR station is just opposite of the hotel; we can find a lot of restaurant near the hotel. Location is excellent for travelers who is the first time being in HK.
Beoordeeld 25 september 2016

Willy van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Standaard Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Opklapbaar Bed
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
One of the nicest hotel in Hong Kong
Great location, friendly & English speaking staffs, clean & new hotel... even upgrade my room to better grade! Recommended
Beoordeeld 23 september 2016

MARCUS van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Hot Deal - Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
HongKong
Staffs were rude especially the duty manager. . Location is good!
Beoordeeld 22 september 2016

Yu van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard - Inclusief 1 Ontbijt
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
QUIET WITH HELPFUL STAFFS
Staffs are fluent in english, and very helpful. Downside is that the price we paid only provides breakfast for 1 pax. Very quiet surroundings, but walkable to their train station, as well as convenience stall, Macdonalds & a few eateries.
Beoordeeld 21 september 2016

thomas van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Opklapbaar Bed
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Very satisfied with the stay
Room is big, clean and good service. Near to MTR if you shopping near causeway bay, other place like mongkok will be q far.
Beoordeeld 20 september 2016

Yip van Maleisië
Groep
Standaard Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Opklapbaar Bed
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Not comfortable with the bed and pillows.
Location is convenient as mtr station is nearby
Beoordeeld 20 september 2016

Sze van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard - Inclusief 1 Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Happy with free upgrade
Very close to MRT, lots of good food surrounding. Also, they given me a free upgraded for executive sweet room
Beoordeeld 20 september 2016

karina van Australië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 5 nachten in juli 2014
Short stay in summer
Good breakfast. Convenient location. Wi-fi was intermittent at the lobby.
Beoordeeld 19 september 2016

Kwok van China
(Echt)paar
Standaard - Inclusief 1 Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Travel
Nice location, near to MTR
Beoordeeld 18 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: