Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,9
op basis van 17595 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 17595 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Geverifieerde beoordelingen

Johannes E. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2012
goed hotel
luxe,rustig
Fantastisch hotel vlakbij metrostation. Het hotel ligt ver weg van het centrum.Met de metro ben je in 45 minuten in het centrum.Stap uit op metro station austin. Dan hoef je niet over t stappen op mei foo. Het hotel is zeer luxe.Groot buiten zwembad en een groot binnen zwembad.Het is zeer veilig om s avonds door het park te lopen.Rustige veilige omgeving.Neem wel een pncho mee. het kan regenen.Er staan in de lobby een stuk of 8 computers.Deze kun je gewoon gebruiken.
Beoordeeld 24 juli 2012

Jolanda V. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 8 nachten in februari 2012
Vriendelijke prijs, ruime kamers, dicht bij metro
ruime kamers, dicht bij metrostation, binnen 15 minuten in centrum
Prettig hotel voor verblijf om de stad te verkennen. Vriendelijk geprijsd met voldoende ruimte in kamer, prettige badkamer en netjes schoon. Grote eenpersoonsbedden waar je evt met 2-en in kunt liggen. Na lange dag in stad nog even lekker op bed TV kijken met kopje thee of koffie. De koelkast is voldoende voor dagelijkse behoefte en boven hotel in winkelcentrum grote supermarkt. Loop door het park naar de metro en binnen 15 minuten in TST. Met je telefoon in park goede verbinding met gratis wifi. In hotel alleen via lan-verbinding, dus wel met laptop maar niet met telefoon mogelijk.
Beoordeeld 12 maart 2012

Peter V. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Luxe hotel met grote kamers en ideale OV ligging.
Grote kamer met goede bedden, groots opgezet.
Erg luxe hotel met grote kamers en erg goede bedden, wel heel erg chinees, dus ook de service erg chinees ingesteld. Geen gratis internet / wifi, en dit is voor deze prijsklasse wel een minpunt. Verder is het doordat het een erg groot hotel is erg druk in het gehele hotel. Het beste voor het hotel zou zijn dat er een westers management zou komen. Met veel kleine veranderingen zou het wel eens een van de beste Hotels van Hongkong kunnen worden. Bovendien is het erg nieuw en nog niet alle beoogde faciliteiten zijn in werking of nog niet gereed, dus nog maar eens proberen bij een volgend bezoek.
Beoordeeld 11 maart 2012

Jaap V. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in januari 2012
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goedkope kamers, weinig faciliteiten
was een perfect hotel om als reiziger te verblijven. goede kamers met alle gemakken voorzien. er zijn echter geen faciliteiten in het hotel, dus je zou je zelf moeten vermaken. wel zijn er een paar winkels waar je alles kan kopen voor je dagelijkse boodschappen. deze is gelegen in het zelfde gebouw als het hotel.
Beoordeeld 18 januari 2012

A H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in november 2011
Goed hotel met zeer ruime kamers
Dichtbij metro station en verschillende shopping centra
het hotel is erg groot, is vaak druk aan de receptie, maar toch voelt het bij mij niet aan als een onpersoonlijk hotel. lokatie is goed, nogmaals prachtige kamers met in ons geval prachtig uitzicht op de haven en stad vanaf de 71ste verdieping. zeker een aanrader!! ook qua prijs, wij gaan er beslist weer naar toe bij een volgend bezoek aan hong kong.
Beoordeeld 10 november 2011

cheung F. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2010
Super hotel
lux, goed
geen
perfect hotel, ruime kamer met super grote bedden. Een standaard kamer met 2 slaapbedden is voldoende voor gezin met 2 kinderen onder de 12 jaar. zij logeren gratis mee! Super.
Beoordeeld 29 juli 2010

Wai Y. van China
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
A bit old
It's better to renew the room. There is so many place broken
Beoordeeld 30 augustus 2016

Ming Y. van Hong Kong
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Huge comfortable room
Very big size room in HK and will stay again by this price.
Beoordeeld 30 augustus 2016

Harto S. van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice Hotel
Big rooms and clean also nice staff, But lately there are so many guest come to this hotel, the queue for check in and check out really long
Beoordeeld 29 augustus 2016

Mihyun N. van Zuid-Korea
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good value.
It was good. But there are too many chinese.. May be they were group. Too noisy..
Beoordeeld 28 augustus 2016