arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,9
op basis van 17339 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 17339 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,1

Johannes E.
Nederland
24 juli 2012
goed hotel
luxe,rustig
Fantastisch hotel vlakbij metrostation. Het hotel ligt ver weg van het centrum.Met de metro ben je in 45 minuten in het centrum.Stap uit op metro station austin. Dan hoef je niet over t stappen op mei foo. Het hotel is zeer luxe.Groot buiten zwembad en een groot binnen zwembad.Het is zeer veilig om s avonds door het park te lopen.Rustige veilige omgeving.Neem wel een pncho mee. het kan regenen.Er staan in de lobby een stuk of 8 computers.Deze kun je gewoon gebruiken.

Jolanda V.
Nederland
12 maart 2012
Vriendelijke prijs, ruime kamers, dicht bij metro
ruime kamers, dicht bij metrostation, binnen 15 minuten in centrum
Prettig hotel voor verblijf om de stad te verkennen. Vriendelijk geprijsd met voldoende ruimte in kamer, prettige badkamer en netjes schoon. Grote eenpersoonsbedden waar je evt met 2-en in kunt liggen. Na lange dag in stad nog even lekker op bed TV kijken met kopje thee of koffie. De koelkast is voldoende voor dagelijkse behoefte en boven hotel in winkelcentrum grote supermarkt. Loop door het park naar de metro en binnen 15 minuten in TST. Met je telefoon in park goede verbinding met gratis wifi. In hotel alleen via lan-verbinding, dus wel met laptop maar niet met telefoon mogelijk.

Peter V.
Nederland
11 maart 2012
Luxe hotel met grote kamers en ideale OV ligging.
Grote kamer met goede bedden, groots opgezet.
Erg luxe hotel met grote kamers en erg goede bedden, wel heel erg chinees, dus ook de service erg chinees ingesteld. Geen gratis internet / wifi, en dit is voor deze prijsklasse wel een minpunt. Verder is het doordat het een erg groot hotel is erg druk in het gehele hotel. Het beste voor het hotel zou zijn dat er een westers management zou komen. Met veel kleine veranderingen zou het wel eens een van de beste Hotels van Hongkong kunnen worden. Bovendien is het erg nieuw en nog niet alle beoogde faciliteiten zijn in werking of nog niet gereed, dus nog maar eens proberen bij een volgend bezoek.

Jaap V.
Nederland
18 januari 2012
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goedkope kamers, weinig faciliteiten
was een perfect hotel om als reiziger te verblijven. goede kamers met alle gemakken voorzien. er zijn echter geen faciliteiten in het hotel, dus je zou je zelf moeten vermaken. wel zijn er een paar winkels waar je alles kan kopen voor je dagelijkse boodschappen. deze is gelegen in het zelfde gebouw als het hotel.

A H.
Nederland
10 november 2011
Goed hotel met zeer ruime kamers
Dichtbij metro station en verschillende shopping centra
het hotel is erg groot, is vaak druk aan de receptie, maar toch voelt het bij mij niet aan als een onpersoonlijk hotel. lokatie is goed, nogmaals prachtige kamers met in ons geval prachtig uitzicht op de haven en stad vanaf de 71ste verdieping. zeker een aanrader!! ook qua prijs, wij gaan er beslist weer naar toe bij een volgend bezoek aan hong kong.

cheung F.
Nederland
29 juli 2010
Super hotel
lux, goed
geen
perfect hotel, ruime kamer met super grote bedden. Een standaard kamer met 2 slaapbedden is voldoende voor gezin met 2 kinderen onder de 12 jaar. zij logeren gratis mee! Super.

Michael F.
Australië
01 juli 2016
Free WiFi should be included
The hotel charges guests for WiFi in the room, but anyone can get free WiFi in the lobby or the restaurant. It was only when I queried with reception staff why I should pay for WiFi when I was a paying guest, and pointed out that non-paying visitors could get free WiFi, that finally I was offered complimentary WiFi. In this day and age, WiFi should be complimentary as standard with any hotel booking. Also, the reception staff and restaurant are generally surly and unfriendly.

Sudriyanto S.
Indonesië
01 juli 2016
No Free Wifi
Free wifi only at lobby. something to consider to provide free wifi in the room as well

Adrian L.
Canada
30 juni 2016
The room is nice and big, but lack of free WIFI is annoying.
I was annoyed that there was no free WIFI. The room was clean enough and quite nice as well, but you could tell there was no attention to detail in their marketing materials. There's no booklet that talked about the exercise room or swimming pool in the mall. In fact, to find the exercise room you'd have to ask someone or look for it yourself! You can tell this is a hotel for people who like the price and don't mind being a bit farther away from the city. Nevertheless, it did what I needed it to do. It was nice enough that I'd probably come back, but it's not super great or anything.

WOO F.
Hong Kong
30 juni 2016
Convenience for shopping, nice
Next to west rail, very convenience to go TST