2015
Geweldig 8,5
op basis van 2477 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2477 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,6
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Christian van Filipijnen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Great stay
It was a perfect weenend
Beoordeeld 22 september 2016

Christian van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe Kamer met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great stay
Wonderful hotel
Beoordeeld 22 september 2016

kevin van Australië
Zakelijke reiziger
Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Haven
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
My favorite HK hotel
The Marco Polo is again one of the worlds great properties. I have stayed in this hotel more than 380 times. The staff are some of the best in the world. The restaurants are incredible, the views from the sea front rooms unbelievable. The rooms are getting a bit tired and some of the check in staff don't handle stress well but overall I strongly recommend this hotel. It's not cheap but it's value for money.
Beoordeeld 19 september 2016

Apinya van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior Kamer met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good
Good
Beoordeeld 17 september 2016

Sarawuth van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Perfect place for both business and shopping
In the heart of shopping area and very close to ferry
Beoordeeld 16 september 2016

MICHELE van Italië
Zakelijke reiziger
Superior Queensize Kamer of Kamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
convenient but nothing special
convenient but nothing special. very crowded. Avoid ground floor bar. Great location, terrible breakfast.. doesn't worth it at all
Beoordeeld 15 september 2016

harjanto van Indonesië
(Echt)paar
Superior Kamer met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Bad services
Front desk is bad in services He doesn't help to us to get a good room
Beoordeeld 12 september 2016

Meng van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good location, big room size, very comfortable
Good location with accessibility to MTR (less than 10 mins walk), lots of good food and coffee nearby, big room size compared to Hong Kong's usual standards, clean and comfortable. I would definitely stay here again.
Beoordeeld 03 september 2016

Elizabeth van Filipijnen
Groep
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Very satisfied, as always!
Loved the choices on your breakfast buffet ... and your complimentary handy, of course! Will be back!
Beoordeeld 01 september 2016

Paul van Filipijnen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Had a great stay
There was some issue with our first room regarding the smell but marco polo was kind enough to upgrade us to a deluxe room half of our stay we had a amazing view still kudos to marco polo and its staff in rectifying the situation
Beoordeeld 30 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: