arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Goed 7,4
op basis van 2661 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2661 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,8
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,8

Johan H.
Nederland
16 september 2010
kowloon iets buiten het centrum
Heel prettig zwembad, goede service, prima busverbindingen , dicht bij trein naar china
er is geen goede koffietent in de nabijheid.
Heb er erg prettig verbleven s ochtends lekker aan het zwembad in de zon. Prima service bij het zwembad. s middags de stad in Je kunt naar de metro lopen maar het is zeker met warm weer wel een stukje. De bus is een prima alternatief. er is een groot winkelgebied vlakbij waar echt alles te koop is en qua electronicawinkels is het het beste stuk van kowloon.

Ernst L.
Nederland
17 mei 2010
Voortreffelijk hotel nabij centrum Mong Kok
Zeer verzorgd en netjes; op loopafstand van Mong Kok-Kowloon Kamers schoon en voorzien van gratis Internet
Geen (gratis) busvervoer naar Airport Terminal Kowloon
Goed verzorgd hotel met goede accommodatie en faciliteiten centraal gelegen in Kowloon

Carlos G.
Nederland
13 februari 2010
5 sterren
ik vind het een 5 sterren hotel ,maar dan moet hun engels wel beter
engels kan wat beter
ik vind het een goed hotel ik vind het wel 5 sterren waard omdat jo ook een bus hebt die je elke 30 min naar de stad gaat en terug ,dat vind ik een goede service ,dit hotel verdiend meer sterren het is schoon en goede service.

Jaap O.
Nederland
29 december 2009
Vacantie in Hong Kong
Schoon Goede Service Goed Ontbijt Shuttle-service naar de stad Zwembad en Fitness faciliteiten op het dak
Buiten Centrum en ver van MTR-station Duur Ontbijt Kleren wasservice in hotel erg duur
De volgende keer zou ik toch een hotel uitkiezen dat meer in het centrum ligt ofwel dichter bij openbaar vervoer

Huang L.
Taiwan
25 juli 2016
location is not so convenient.
quite far from MTR station. About 15-20 mins walking

Janet C.
Australië
20 juli 2016
Disappointing as was promoted by Agoda aunder Secret deal to be 5 star.
3 stars with cleaniless wanting.

Yi P.
Singapore
20 juli 2016
Clean rooms. Location is a little far out.
Nice clean rooms. A bit small though. Staff were friendly, aid in changing room. Location is not very good, need to walk for about 10 min to the MTR station.

Isabelle H.
Maleisië
08 juli 2016
Excellent location
Convenient to walk and travel to the busy streets and mrt transportation. Clean and easy to get transportation to travel around.

roni E.
Indonesië
06 juli 2016
helpful Handy gadget
the hotel provides a Handy gadget to help us find a place, an attraction, the transportation and also as direction tools

Fu E.
Maleisië
04 juli 2016
Recommended Hotel
The location of hotel is good and they provide shuttle bus service to Mongkok and Tsim Sha Tsui. Which is so much convenient to us! And they did provided the smartphone with 4G and you can bring it out from the hotel. Overall it's good and I will stay here again for visit Hong Kong next time.