Goed 7,5
op basis van 2692 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2692 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Johan van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2010
kowloon iets buiten het centrum
Heel prettig zwembad, goede service, prima busverbindingen , dicht bij trein naar china
er is geen goede koffietent in de nabijheid.
Heb er erg prettig verbleven s ochtends lekker aan het zwembad in de zon. Prima service bij het zwembad. s middags de stad in Je kunt naar de metro lopen maar het is zeker met warm weer wel een stukje. De bus is een prima alternatief. er is een groot winkelgebied vlakbij waar echt alles te koop is en qua electronicawinkels is het het beste stuk van kowloon.
Beoordeeld 16 september 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ernst van Nederland
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
Voortreffelijk hotel nabij centrum Mong Kok
Zeer verzorgd en netjes; op loopafstand van Mong Kok-Kowloon Kamers schoon en voorzien van gratis Internet
Geen (gratis) busvervoer naar Airport Terminal Kowloon
Goed verzorgd hotel met goede accommodatie en faciliteiten centraal gelegen in Kowloon
Beoordeeld 17 mei 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carlos van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in januari 2010
5 sterren
ik vind het een 5 sterren hotel ,maar dan moet hun engels wel beter
engels kan wat beter
ik vind het een goed hotel ik vind het wel 5 sterren waard omdat jo ook een bus hebt die je elke 30 min naar de stad gaat en terug ,dat vind ik een goede service ,dit hotel verdiend meer sterren het is schoon en goede service.
Beoordeeld 13 februari 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jaap van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in december 2009
Vacantie in Hong Kong
Schoon Goede Service Goed Ontbijt Shuttle-service naar de stad Zwembad en Fitness faciliteiten op het dak
Buiten Centrum en ver van MTR-station Duur Ontbijt Kleren wasservice in hotel erg duur
De volgende keer zou ik toch een hotel uitkiezen dat meer in het centrum ligt ofwel dichter bij openbaar vervoer
Beoordeeld 29 december 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shawn van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
great location
lots of local dim sum / food just around the hotel. walking distance to the electronics / fashion /sneakers street. though the hotel is relatively old but cleaniness is great
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
I stay here everything i come to hongkong
This is a very nice hotel. Thou its old building but everything are very well kept. I always come back to stay here.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clement van Singapore
Groep
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
Friendly staff, location, affordable
Friendly staff and good location. Reasonable room with a good size. Not too small.
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clement van Singapore
Groep
Club
Ik verbleef één nacht in april 2016
Budget, Location, Clean
Good and value for money. Location wise is also convenient. Will be back there again
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Melvin van Canada
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great for a short trip
Stayed in Kowloon for the first time as this hotel was near my conference site. I found this hotel to be a great choice - the room was very clean and spacious which was all I needed. Wifi was excellent and they even provide a mobile device for you to use during your stay. The carpet and some of the furniture was a bit dated (I had a suite) but this did not impact my stay. I would stay here again.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

aa van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Cleaness
Bed not clean enough
Beoordeeld 10 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: