arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,4
op basis van 2649 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2649 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,8
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,8

Johan H.
Nederland
16 september 2010
kowloon iets buiten het centrum
Heel prettig zwembad, goede service, prima busverbindingen , dicht bij trein naar china
er is geen goede koffietent in de nabijheid.
Heb er erg prettig verbleven s ochtends lekker aan het zwembad in de zon. Prima service bij het zwembad. s middags de stad in Je kunt naar de metro lopen maar het is zeker met warm weer wel een stukje. De bus is een prima alternatief. er is een groot winkelgebied vlakbij waar echt alles te koop is en qua electronicawinkels is het het beste stuk van kowloon.

Ernst L.
Nederland
17 mei 2010
Voortreffelijk hotel nabij centrum Mong Kok
Zeer verzorgd en netjes; op loopafstand van Mong Kok-Kowloon Kamers schoon en voorzien van gratis Internet
Geen (gratis) busvervoer naar Airport Terminal Kowloon
Goed verzorgd hotel met goede accommodatie en faciliteiten centraal gelegen in Kowloon

Carlos G.
Nederland
13 februari 2010
5 sterren
ik vind het een 5 sterren hotel ,maar dan moet hun engels wel beter
engels kan wat beter
ik vind het een goed hotel ik vind het wel 5 sterren waard omdat jo ook een bus hebt die je elke 30 min naar de stad gaat en terug ,dat vind ik een goede service ,dit hotel verdiend meer sterren het is schoon en goede service.

Jaap O.
Nederland
29 december 2009
Vacantie in Hong Kong
Schoon Goede Service Goed Ontbijt Shuttle-service naar de stad Zwembad en Fitness faciliteiten op het dak
Buiten Centrum en ver van MTR-station Duur Ontbijt Kleren wasservice in hotel erg duur
De volgende keer zou ik toch een hotel uitkiezen dat meer in het centrum ligt ofwel dichter bij openbaar vervoer

Young K.
Zuid-Korea
30 juni 2016
Metropark Hotel Kowloon
Nice hotel for the price I paid. Location is bit off but the staffs were nice and the room was spacious enough and clean.

roni E.
Indonesië
26 juni 2016
hotel with usefull handy gadget
this handy gadget was very helpful to find direction, amazing attraction, local culinary, landmark, transportation.

Alana C.
Canada
21 juni 2016
Great value !
Hotel was clean, staff were helpful. Hotel came with a cellphone you could use too, complimentary of course. The phone had data so you could use google maps or the Internet. You could even call using the phone. Great for travellers with no phone to use ! The hotel also had a shuttle service to tsim

THEAM L.
Maleisië
17 juni 2016
Convenient stay
Taxis easily available n free shutter bus to Mongkok n Tim Tsar Tsui (thougjh I did not use this time) I t was only an overnight stay fir I need to travel to China the next morning. At night there are lots of restaurants nearby. Morning was raining very heavily so use the hotel's restaurant for lunch before leaving for China. It seems quite popular for there were a lot of customers. I thunk quite a lot are not hitel customers. Food are pretty good n fast. I have been staying in this hotel and will continue to stay if I visit Hong Kong again.

Xue H.
Singapore
14 juni 2016
Good location
good location, short distance from Mongkok MRT and there's 7/11 within 2mins walking distance.

Ping H.
Singapore
10 juni 2016
Great Hotel!
Conveniently located within walking distance from the MTR and bus stop right in front of hotel. Can get you anywhere you want to in Hong Kong. Room is of a decent size by Hong Kong standards, and we really enjoyed our stay.