Terug naar hotelinformatie

Goed 7,4
op basis van 2672 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2672 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,8
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,8

Johan H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in september 2010
kowloon iets buiten het centrum
Heel prettig zwembad, goede service, prima busverbindingen , dicht bij trein naar china
er is geen goede koffietent in de nabijheid.
Heb er erg prettig verbleven s ochtends lekker aan het zwembad in de zon. Prima service bij het zwembad. s middags de stad in Je kunt naar de metro lopen maar het is zeker met warm weer wel een stukje. De bus is een prima alternatief. er is een groot winkelgebied vlakbij waar echt alles te koop is en qua electronicawinkels is het het beste stuk van kowloon.
Beoordeeld 16 september 2010

Ernst L. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
Voortreffelijk hotel nabij centrum Mong Kok
Zeer verzorgd en netjes; op loopafstand van Mong Kok-Kowloon Kamers schoon en voorzien van gratis Internet
Geen (gratis) busvervoer naar Airport Terminal Kowloon
Goed verzorgd hotel met goede accommodatie en faciliteiten centraal gelegen in Kowloon
Beoordeeld 17 mei 2010

Carlos G. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in januari 2010
5 sterren
ik vind het een 5 sterren hotel ,maar dan moet hun engels wel beter
engels kan wat beter
ik vind het een goed hotel ik vind het wel 5 sterren waard omdat jo ook een bus hebt die je elke 30 min naar de stad gaat en terug ,dat vind ik een goede service ,dit hotel verdiend meer sterren het is schoon en goede service.
Beoordeeld 13 februari 2010

Jaap O. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2009
Vacantie in Hong Kong
Schoon Goede Service Goed Ontbijt Shuttle-service naar de stad Zwembad en Fitness faciliteiten op het dak
Buiten Centrum en ver van MTR-station Duur Ontbijt Kleren wasservice in hotel erg duur
De volgende keer zou ik toch een hotel uitkiezen dat meer in het centrum ligt ofwel dichter bij openbaar vervoer
Beoordeeld 29 december 2009

Gianni M. van Italië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Two days to Hong Kong
The hotel position it's a great compromise, it's in Mongkok area, then honestly I love. Just 10/15 minutes away by walk from 2 underground entry. Good price for have a space room also if in a old structure but well cleaned.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Gianni M. van Italië
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Two days in Hong Kong
The hotel position it's a great compromise, it's in Mongkok area, then honestly I love. Just 10/15 minutes away by walk from 2 underground entry. Good price for have a space room also if in a old structure but well cleaned.
Beoordeeld 23 augustus 2016

MENCHIE R. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
fine
the staff are very good except for our last day shuttle service driver. he let us go down of the shuttle at the side of the building before the hotel.
Beoordeeld 15 augustus 2016

Weng Y. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Overall is ok
Overall is ok. Carpet is dirty and hotel needs maintenance.
Beoordeeld 08 augustus 2016

chia-Yeh L. van Taiwan
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Okay
Too far away from subway station. Bathroom is tiny. The babe bathtub barely fits in the shower room.
Beoordeeld 07 augustus 2016

Chan W. van Macau
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Not bad
Overalls ok, justified and will back
Beoordeeld 01 augustus 2016