Zeer goed 7,6
op basis van 3237 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3239 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Desmond van Filipijnen
Groep
Mini Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Mini hotel literally
The reception area is on the basement floor, quite inconvenient, pretty interior though. Receptionist were not helpful. Bottled water were not provided. Adaptors were not provided also.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HO van Hong Kong
(Echt)paar
Mini Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good value of money
Mini but tidy. Good location.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Magdalene van Hong Kong
Individuele reiziger
Mini Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Boutique hotel - mini but well designed and clean
It's a small room but done up nicely, would recommend for leisure travelers looking for a value for money hotel in Causeway Bay. It's slightly off the CWB centre but there's loads to see on the way to the MTR station and nice food near by too.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fiqi van Indonesië
(Echt)paar
Classic Kamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
The hotel lication is perfect, near the MTR station and at the heart of HK, pretty clean! Love it!
The hotel location is perfect, just 5 minutes walkin to the nearest MTR station, 5 minutes walkin to times square and near with others city icon such as victoria park. The hotel is very clean, but the room is too small and have no windows. So far I was very happy stayin for 5 days in HK, next time I go to HK I'll book here again!
Beoordeeld 26 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yim van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Minikamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Clean, stylist but tiny room
Clean, stylist but tiny room, no space for a table and difficult to open 3 luggages in the room when packing up.
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mei van Maleisië
Individuele reiziger
Minikamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Clean but small
The hotel is very clean and I like the no smoking policy, the room next to me was smoking and they settled it immediately, the only thing is it's really small, no drinking water and toiletries provided
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sum van Hong Kong
Individuele reiziger
Classic Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Value for money
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erick van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Minikamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
a trick
they attract the agoda Customer by a trick. Room price 352.04 discount to 37.45. unbelievable !!!.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sze van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Smart Queensize kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Packed and tiny room . insufficient direction to reception
Despite of stylish interior design and decoration , but very packed room area and poor facilities in air conditioning and indoor humidity during the hot bathing
Beoordeeld 16 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Filipijnen
(Echt)paar
Mini Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Staff was awful
The staff were not very welcoming. They were irritated. They lack warmth and hospitality. If it weren't for the location we won't ever stay there. When we arrived, the room was clean as its supposed to be. No complimentary water. When they cleaned our room on the second day there was still dirt on the floor. The towels didn't smell good.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: