Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,1
op basis van 3324 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3324 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,1

Antonius Z.
Nederland
21 juli 2009
goed hotel
ligging; dicht bij Metro
liften erg traag en beetje te weinig capaciteit; staf zou iets vriendelijker kunnen zijn, men is te veel op de kortaffe toon, herkent mensen ook niet terug (het was mijn 4e of 5e keer binnen een paar weken en er was geen " herkenning"; dat is slecht en regel 1 voor hotels: geef mensne een beetje een thuis-gevoel: duidelijk verbeterpunt
Leuk hotel, in Kowloon, vlakbij MTR station en in een levendige wijk. Slechts ongeveer 10 minuten van het Centrum. Genoeg te beleven in de omgeving, leuke restaurants en winkels. Goede kwaliteit prijs - verhouding.

Antonius Z.
Nederland
16 juli 2009
goed hotel, goed esevice prima ligging
prijs - kwaliteit, ligging. grootte kamers
beetje chaotisch soms
Werkelijk goe dhotel, aardige staf, willen wat bereiken voor de gasten, zonder opdringerig te zijn,, hotel voor de gast die weet waar ie heen wil en niet al te veel pampering behoeft.

Antonius Z.
Nederland
16 juli 2009
prima
dichtbij MTR, goed internet
kamers ruim hotel zelf wat krap in de openbare ruimten
Prima hotel dat gelegen is vlakbij een MTR station zodat alle gebieden in iong Kong snel bereikbaar zijn. Kamers zijn ruim en alles is onderhouden en schoon. Staf vriendelijk. Goed voor zakelijke reiziger en degenen die de weg een beetje kennen in Hong Kong

SOOK N.
Singapore
25 augustus 2016
Good choice
Room is big & clean. Staff are friendly, helpful & informative.

Kai C.
Canada
24 augustus 2016
Second Stay
We had an enjoyable stay after coming back from China. The elevator had some issues and the Internet could be better. Nevertheless, the staff and location is good.

CARLOTA C.
Verenigde Staten
23 augustus 2016
I could only wish
I don't speak Chinese, and I could only wish for English-speaking staff to easily communicate our concerns.

chin M.
Maleisië
23 augustus 2016
Room 1015 is Funiture worn out and old
Need to upgrade room condition with the price there charge HKD 1000 per night, expensive

See B.
Maleisië
20 augustus 2016
Good for Family / Group
Room is clean, comfortable & spacious. suitable for those travel in group. Staffs are very friendly, provide good tips whenever you need travel info, and always try their best to assist. Breakfast is good but limited variety. Good location. easy to access to everywhere. Overall is good.

Vignesh S.
Singapore
18 augustus 2016
Good location
Excellent location woth many amenities all around. Would recommend this hotel.

Kai C.
Canada
16 augustus 2016
We are happy with our stay because of the location and the staff. However, the Internet is spotty and poor in the room. Better reception at the restaurant and lobby. Nevertheless, we have booked the Nathan again for our return trip from China.