2015
Geweldig 8,1
op basis van 3394 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3394 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Antonius van Nederland
Zakelijke reizigers
Nathan Grand
Ik verbleef één nacht in juli 2009
goed hotel
ligging; dicht bij Metro
liften erg traag en beetje te weinig capaciteit; staf zou iets vriendelijker kunnen zijn, men is te veel op de kortaffe toon, herkent mensen ook niet terug (het was mijn 4e of 5e keer binnen een paar weken en er was geen " herkenning"; dat is slecht en regel 1 voor hotels: geef mensne een beetje een thuis-gevoel: duidelijk verbeterpunt
Leuk hotel, in Kowloon, vlakbij MTR station en in een levendige wijk. Slechts ongeveer 10 minuten van het Centrum. Genoeg te beleven in de omgeving, leuke restaurants en winkels. Goede kwaliteit prijs - verhouding.
Beoordeeld 21 juli 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonius van Nederland
Groepen
Nathan Grand
Ik verbleef 2 nachten in juli 2009
goed hotel, goed esevice prima ligging
prijs - kwaliteit, ligging. grootte kamers
beetje chaotisch soms
Werkelijk goe dhotel, aardige staf, willen wat bereiken voor de gasten, zonder opdringerig te zijn,, hotel voor de gast die weet waar ie heen wil en niet al te veel pampering behoeft.
Beoordeeld 16 juli 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonius van Nederland
Zakelijke reizigers
Nathan Grand
Ik verbleef één nacht in juni 2009
prima
dichtbij MTR, goed internet
kamers ruim hotel zelf wat krap in de openbare ruimten
Prima hotel dat gelegen is vlakbij een MTR station zodat alle gebieden in iong Kong snel bereikbaar zijn. Kamers zijn ruim en alles is onderhouden en schoon. Staf vriendelijk. Goed voor zakelijke reiziger en degenen die de weg een beetje kennen in Hong Kong
Beoordeeld 16 juli 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choy van Singapore
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Good location
The location of the hotel was very good with easy access to buses to Hong Kong Island as well as other areas in Kowloon.
Beoordeeld 28 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jolene van Singapore
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Great location
Great location, easy access to food, walking distance to MRT. Room is clean.
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dennis van Verenigde Staten
(Echt)paren
Nathan Grand
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
Nice clean hotel
Nice price
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jessie van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Smart Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
A nice hotel with good service and the room is big enough for a family of 3z
Hotel is quite near to Jordan mtr station . Along the way there is quite a lot of food stall and provision shops so is Quite convenience . we stayed in the Nathan grand hotel room, very spacious and clean . Breakfast is provided, variety is quite ok . Hotel Service is excellent There is a handy phone provided by the hotel where you can carry around phone call to sg is Unlimited usage so is the data plan unlimited surfing. So overall is good ! Will stay again
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Hong Kong
Groepen
Smart Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
spacious, clean , convenient
Room is comparatively more spacious then other hotel in Hong Kong, convenient to travel everywhere,
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Smart Familiekamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
great hotel at a great location
Nice friendly staff, great central location and clean rooms. My family had a great time staying there and will definetly stay there again next time.
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chua van Singapore
Groepen
Superior
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Good location
The location is good but the room has a strong smell.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: