Geweldig 8,2
op basis van 3526 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3526 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Surya van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in september 2015
Good location
Satisfied.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tay van Canada
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
close to airport
good if u have a day layover ,but not much around there .
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XP van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good stay
3rd stay and satisfied as always. What would make it better would be that there is complimentary wifi in the rooms!
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jasmine van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Convenient Hotel
Hotel is convenient for people who wants to go to the Big Buddha as it is near the cable car station. Also situated beside an outlet shopping centre.
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Laurence van Ierland
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
too pricey
A nice hotel but a little pricey for the out-of-town location. Facilities are excellent tho overall. Mind the tourists in the surrounding area and shopping centre. You wont be disappointed with room interior. Overall, a reasonable stay despite the price. Thank you.
Beoordeeld 07 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leilani van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Queensize of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Great Location, we enjoyed shopping. Great foof and friendly staff, airport transfer was great and i
we enjoyed our stay in their Executive Lounge.. Food was great and reasonable. We spent our New Years Eve in the Lounge. And it was great.
Beoordeeld 07 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Meng van Taiwan
Zakelijke reizigers
Standaard Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
pretty good hotel but internet is not complimentry
it's a pity
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joejel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Fantastic experience
Arrived almost midnight and staff were very helpful
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Guan van Maleisië
(Echt)paren
Standaard Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Average good
Average good
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Isaac van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Pleasant stay!
We had a pleasant stay overall but the only shortfall is no free WiFi for hotel guests. We stayed in a boutique hotel prior to this stay, we are given a free WiFi with unlimited portable wifi. That was value added service and definitely will be one of an important factor that we look into if we plan for a longer stay.
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: