Geweldig 8,1
op basis van 2750 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2750 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Tatsu van Japan
Zakelijke reiziger
Superior King
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location
Very sincere staff but the room is small.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ellen van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Superior King
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Bigger Hotel
We enjoyed our stay in the hotel
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vincent van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior King
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great location, service, excellent room
Excellect service at check in and out. Both by Joe Ma. He understands what the guests needs. Will be back.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pei van Maleisië
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great Location
Great location, value for money, will go back again.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kar van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior King
Ik verbleef één nacht in september 2016
Strategic location, friendly staffs. But breakfast variety limited especially when staying for conse
Comfortable bed with a small sofa bed aside that fits a kid well.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ALLAN van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior King
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great Value For Money Hotel! Excellent & Helpful Staffs!
This is my first time stay at Novotel Nathan Road Kowloon Hotel. So far, it met and exceeded my expecations. Rooms and bathrooms are very clean and well-kept. The king-size bed is very comfortable and very conducive to sleep. Furthermore, the special blind will allow you to sleep and rest even during the day as it makes the room totally dark even during daytime. Breakfast was great and they serve good quality food. Staffs are very helpful and always ready to help. Indeed, it was a great stay at this hotel. Keep it up Novotel team!:)
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SEA van Singapore
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good
Big room n nice toilet.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chin van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
VERY GOOD HOTEL
VERY GOOD HOTEL,WE UPGRADE THE ROOM TO EXECUTIVE FLOOR,AND IT MAKE US FEEL RELAX AND WE ENJOIN THE COCKTAIL SO MUCH,WE WILL COME BACK AGAIN
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Theeraporn van Thailand
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Nice hotel
Value for money and excellent location
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Maleisië
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Everything is ok, until the hotel sent in the unexpected fruits as complimentary. Should have alerte
Everything is OK, until the hotel sent in the unexpected fruits as complimentary. Should have pre-alert us when checked in. I was taking a nap, until the housekeeper came with the fruits & woke me up. Could not get back thereafter.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: