Zeer goed 7,9
op basis van 1334 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1334 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 6,9
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Jiak van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Studio
Ik verbleef één nacht in juni 2016
nice and clean hotel
nice and clean hotel
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hong van Hong Kong
Groep
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in juli 2016
pretty good, except the air conditioner
highly recommand, nice staff, good location it was quite hard to control the air conditioner tempture
Beoordeeld 04 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JEFFRY van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Studio 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Excellent Hotel
-Deluxe Studio Room is Great for Family Holiday -Free Mini Bar everyday -Free Breakfast everyday -Free Snack Time at 17:00 everyday -Hotel located between 2 MTR routes. -Many Restaurants and Supermarket nearby -Staff are helpful and friendly
Beoordeeld 28 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Good
Good stay with free laundry available to use
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michel van Canada
(Echt)paar
Deluxe Studio
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Spacious room
Great value for money.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ng van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Cosy envirnoment stay though its location at night is not so safe, friendly and approachable staff.
we only manage to enjoy breakfast during our stay as most of time is out exploring for more foods. Good to have a basket of fruits for room guest. Maybe there is a option to replace beer to mineral water.
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suthipong van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Studio Uitzicht op zee
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Good for Family
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Beoordeeld 18 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eva van Indonesië
Groep
Familiesuite
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
All satisfactorily except the housekeeping
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Beoordeeld 30 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Louella van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Hotel has the most helpful staff
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Beoordeeld 26 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HEEYE van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Studio 2 aparte bedden
Ik verbleef 8 nachten in april 2016
I was satisfied with this hotel.
clean room good staff
Beoordeeld 25 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: