Zeer goed 7,9
op basis van 925 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 925 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Azizah van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Need to improve the hotel facilities
The hotel need to be renovated.. Location is perfect
Beoordeeld 17 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

andriany van Indonesië
(Echt)paar
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Location is good
great location
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chek van Singapore
Individuele reiziger
Classic Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Beoordeeld 13 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

silvia van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in juli 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katrien van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
nice location
nice room & location
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pattaravadee van Thailand
Zakelijke reiziger
Premium Deluxe met queensize bed
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pattaravadee van Thailand
Zakelijke reiziger
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very close to MRT, Good location for shopping
It's very close to MRT subway which takes only 5 mins to get there. The hotel is located near the shopping areas and nice restaurants. It's very convenient to everyone who is travelling for business or a couple or a family.
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Glenn van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Quick Business Trip
The hotel stay ok. Unfortunately, I was assigned a room on the 26th floor. There were people working on renovating the floor above me so the racket was horrible. The staff did warn me about this. Anyway, I hope they'll be done soon.
Beoordeeld 07 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kirati van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good hotel
Great hotel , good location
Beoordeeld 07 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: