Zeer goed 7,9
op basis van 928 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 928 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

John van Papoea-Nieuw-Guinea
(Echt)paren
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Fast and efficient service
Room cleanliness is top and done effectively. The staff are friendly and willing to assist when required.
Beoordeeld 14 augustus 2016

Hoi van Macau
Gezinnen met oudere kinderen
Premium Familiekamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Location is very convenient
Near shopping malls and Victoria Park. Rooms are clean and comfortable. We arrived to the hotel at 15:00 but we still have to wait until 16:30 for the rooms ready.
Beoordeeld 01 augustus 2016

Kah van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
good location
Good location and big room. Hotel lobby was under renovation but other than that, room was comfortable. MTR and supermarket nearby.
Beoordeeld 21 juli 2016

Azizah van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Need to improve the hotel facilities
The hotel need to be renovated.. Location is perfect
Beoordeeld 17 juli 2016

andriany van Indonesië
(Echt)paren
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Location is good
great location
Beoordeeld 14 juli 2016

Chek van Singapore
Individuele reizigers
Classic Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Beoordeeld 13 juli 2016

Michael van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Beoordeeld 12 juli 2016

silvia van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in juli 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Beoordeeld 12 juli 2016

Katrien van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
nice location
nice room & location
Beoordeeld 11 juli 2016

Pattaravadee van Thailand
Zakelijke reizigers
Premium Deluxe met queensize bed
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Beoordeeld 11 juli 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: