Zeer goed 7,7
op basis van 6236 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 6236 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Lim van Singapore
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Convenient for short trip
The counter staff are very friendly. They offered us bathing facility at no cost. It is a very considerate move. Will consider to come back again in next trip to HK.
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dewi van Indonesië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Quite Nice
I booked 1 single bed, but 1 got twin bed. But since the bed is quite large so its ok.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shawn van Singapore
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Nice place to stay
Though it was a just a night stay in the hotel due to my late arrival Hong Kong. i have a good impression in their service as I did a last minute booking with them and i actually made a mistake in the check in date. The staff did the necessary amendment accordingly. Cleaniness of the hotel is good! A good place to stay put at on the airport
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Charles van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior Queensize Kamer of Kamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Near HKG airport
good value
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adipong van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior Kamer met Extra Bed
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Perfect hotel
Recommend to stay here
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adipong van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
We love to stay at this hotel
Perfect.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anupong van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
good
good
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicholas van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Convenience
The hotel is very close to the airport, so it is very convenient if you need to have an overnight rest before catching the next flight.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

amy van Singapore
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Necessary
My flight booking made a stay necessary and this did the job. Simply because the passenger lounges with showers in the airport were so expensive that it made this choice a better option. Worth it to have a shower and a swim before getting back on the plane and continuing the journey. Very easy to walk to from the airport, even late at night. Felt safe.
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Superior Queensize Kamer of Kamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: