Zeer goed 7,7
op basis van 5148 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Jocelyn van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice family suite
Thank you for the wonderful cake for my daughter and the lounge access and free shuttle to the airport :)
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ajay van India
Zakelijke reizigers
Superior Queensize Kamer of Kamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good
Keep moving on more better side
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sin van Maleisië
Groepen
Familie
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
No Bad...
Stayed in 2 double bed room and the room quite big & comfortable. Easily find 7-11 & local food place behind the hotel. But abit far to MTR.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

maria van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Arrogant front desk staff
Even if it's in their culture to be shouting, I find it very disrespectful to raise their voice to their guests. Very very disgusting attitude!
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nina van Filipijnen
(Echt)paren
Executive Club Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Not really value for money
We booked an executive club room for 3 nights. The immediate thing we noticed when we got out the elevator was the smell of smoke even if it's a non-smoking floor. Our room came with a set of toiletries that they didnt replenish after the first day. upon checkout, some members of our contingent got charged for items they did not use. There's a lot of room for improvement. Good things are: location, it's a 5 minute walk to east tsim tsa tsui station. There are a number of shops and restaurants in the vicinity. The club lounge had a good selection of refreshments.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Maleisië
Groepen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Awesome stay
Amazing stay in Regal Kowloon as it is quiet compare to the main road's hotel room. Huge room compare to normal HKG standard hotel room. Stayed in 2 double bed room and is totally worth the price! A lot of restaurants and local food place just behind the hotel. Would definitely stay here again!
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alain van Filipijnen
Groepen
Familiekamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great
Just a bit far from mtr station
Beoordeeld 07 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

juhun van Zuid-Korea
(Echt)paren
Superior Queensize Kamer of Kamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
trip
good!!
Beoordeeld 07 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Xiao van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Clean and comfortable room, helpful staff
Great location, lots of shops and restaurants nearby. Very comfortable room, children the couch. Staffs are very helpful, especially during checking in/out, they helped with the luggage
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Felisia van Indonesië
Zakelijke reizigers
Executive Club Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Hhfdgjjkfdssssfhjk
Ddhdrgujhjjhhhhjhhbhhhh
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: