arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Excellent 8,4
op basis van 12576 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 12576 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,8
  • Faciliteiten 8,7
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5

5,3 Frederik M.
Nederland
01 januari 2011
Hectisch -massa Hotel
mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
hectisch - vergane glorie
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.

6,7 Ronald Z.
Nederland
02 november 2010
Druk hotel boven op een rots
cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.

4,7 Johannes M.
Nederland
29 oktober 2010
Hotel ligt naast/in een winkelcentrum, winkelen ok
Heb geen voordeel kunnen ontdekken. Voor winkelen prima hote.
kamer slecht onderhouden. schimmel badkamer gaten in handdoeken lekken in plafond. Hebben foto's
Gaten in handdoeken. Vies en smerig bad randen afkitten. Hoeken badkamer schimmel. Plafond vies nat kapot. Hebben van alles en foto. Willen U deze graag toesturen.

8 Sebastiaan W.
Nederland
09 juni 2010
zeer mooi hotel
- gratis shuttle bus - ruime kamer - gratis krant - shopping mall
- eten aan de dure kant
zeer mooi hotel, zeer gunstig gelegen in Kowloon vlakbij de vogeltjes markt en de bloemen markt, handig is ook het winkel centrum dat vanuit het hotel toegangkelijk is. De kamers zijn erg ruim met burueau en al en gratis krant. En erg schoon allemaal. Ook de fitnessruimte en zwembad zijn mooi, we kunnen weinig minpunten bedenken eigenlijk!

8 CHING M.
Nederland
17 maart 2010
Hotel locatie is prima!
Locatie van hotel is prima; Elke dag een flesje mineraalwater op kamer; kamer was netjes en Gratis shuttle bus van airport naar hotel informeren bij toeristen bureau bij aankomst HK
geen gratis shuttlebus van hotel naar airport HKG 150,- pp
Voor het gebruiken van hun internet vragen zij HKD 40,- en het uitprinten van onze boardingpasses moesten wij HKG 8,- per pagina betalen.

8 Marco C.
Nederland
17 juni 2009
goed hotel
goede service, netjes, fijn zwembad en fitnessruimte
geen

8 Anchalee P.
Thailand
29 juni 2016
Good for all except old people walk
Overall is good excepts not good old parents (quite a little long walk from MRT) but if take taxi, there is nothing to worry :)

7,6 Roedi S.
Indonesië
29 juni 2016
Point -
Back to hotel after 11pm, can not access moko mall.

9,2 Ryan T.
Filipijnen
29 juni 2016
Great Hotel Experience
Its our first time to stay at Royal Plaza Hotel and im really surprised by their great amenities, service and over all experience. I am looking forward to check back here again in the near future

9,6 Jennifer L.
Singapore
29 juni 2016
One of the most spacious 4 star hotel rooms in HK
Royal Plaza Hotel has one of the most spacious hotel rooms for a four star hotel. The location right next to MOKO mall and Mongkok East MTR are so convenient. The hotel facilities and rooms look brand new from the refurbishment. I booked a deluxe room but the front office staff upgraded to a Club room as my room was not ready when I checked in. The bed and linens are comfortable and bathroom was clean. The airport express free shuttle buses from Kowloon station stops at this hotel which is really convenient. Great value for money if you can get the special rates from Agoda. I'll definitely choose this hotel if I'm in HK again.