arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,4
op basis van 12760 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 12760 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5

Frederik M.
Nederland
01 januari 2011
Hectisch -massa Hotel
mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
hectisch - vergane glorie
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.

Ronald Z.
Nederland
02 november 2010
Druk hotel boven op een rots
cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.

Johannes M.
Nederland
29 oktober 2010
Hotel ligt naast/in een winkelcentrum, winkelen ok
Heb geen voordeel kunnen ontdekken. Voor winkelen prima hote.
kamer slecht onderhouden. schimmel badkamer gaten in handdoeken lekken in plafond. Hebben foto's
Gaten in handdoeken. Vies en smerig bad randen afkitten. Hoeken badkamer schimmel. Plafond vies nat kapot. Hebben van alles en foto. Willen U deze graag toesturen.

Sebastiaan W.
Nederland
09 juni 2010
zeer mooi hotel
- gratis shuttle bus - ruime kamer - gratis krant - shopping mall
- eten aan de dure kant
zeer mooi hotel, zeer gunstig gelegen in Kowloon vlakbij de vogeltjes markt en de bloemen markt, handig is ook het winkel centrum dat vanuit het hotel toegangkelijk is. De kamers zijn erg ruim met burueau en al en gratis krant. En erg schoon allemaal. Ook de fitnessruimte en zwembad zijn mooi, we kunnen weinig minpunten bedenken eigenlijk!

CHING M.
Nederland
17 maart 2010
Hotel locatie is prima!
Locatie van hotel is prima; Elke dag een flesje mineraalwater op kamer; kamer was netjes en Gratis shuttle bus van airport naar hotel informeren bij toeristen bureau bij aankomst HK
geen gratis shuttlebus van hotel naar airport HKG 150,- pp
Voor het gebruiken van hun internet vragen zij HKD 40,- en het uitprinten van onze boardingpasses moesten wij HKG 8,- per pagina betalen.

Marco C.
Nederland
17 juni 2009
goed hotel
goede service, netjes, fijn zwembad en fitnessruimte
geen

eddi M.
Indonesië
31 juli 2016
Hotel of Ellegent. Luxury, Good location, great staff.
We stay for 3 nites and we are feeling great with the experience in thus hotel. It has an entry directly to the MoKo mall. So when we want to shopping, just walk for 5 minutes. Also it is near from several traditional market around the hotel. Many restaurant and store can provide all things we need. The room is spacious and very clean. Staff hospitality very high standard. All is well. Next time if I want to stay in this area, Mongkok I will choose this hotel again.

chin L.
Maleisië
31 juli 2016
Ok Hotel
Improvement of staffs attitude can be improved better

Juliet O.
Maleisië
29 juli 2016
Nice and comfy suite with modern design
I booked plaza deluxe. When arrived at 3pm , I was told I have to wait for my room, so the lady up sell the suite room to me on the spot and paid for additional hkg 660 per night including breakfast. Although I know is more expensive then buying via online. The room is not disappointing so everything is okay. Location is my best as I like to walk along flower street all the way to temple street takes about 30mins walking journey but is Hong Kong after all, I just got to be in the busy noisest streets. If u want less street markets, just go stay in central instead, more cosmopolitan.

Juk G.
Singapore
28 juli 2016
An Excellent, Nice & Clean Hotel
This is a 5 stars hotel which me and my family always like to stay when we go to Hong Kong for tour. Hotel is located in a big shopping center with a very nice food court and supermarket and lots of shops. This hotel is not very near to the MRT station but it is within walking distance and I have not problem with that - older people may be a problem though. The hotel staff are very professional, courteous and helpful. My experiences staying in this hotel has always been great and this recent stay is no exception. Keep it up Royal Plaza Hotel!