Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,4
op basis van 12841 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 12841 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Frederik M. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
Hectisch -massa Hotel
mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
hectisch - vergane glorie
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.
Beoordeeld 01 januari 2011

Ronald Z. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Druk hotel boven op een rots
cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.
Beoordeeld 02 november 2010

Johannes M. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Hotel ligt naast/in een winkelcentrum, winkelen ok
Heb geen voordeel kunnen ontdekken. Voor winkelen prima hote.
kamer slecht onderhouden. schimmel badkamer gaten in handdoeken lekken in plafond. Hebben foto's
Gaten in handdoeken. Vies en smerig bad randen afkitten. Hoeken badkamer schimmel. Plafond vies nat kapot. Hebben van alles en foto. Willen U deze graag toesturen.
Beoordeeld 29 oktober 2010

Sebastiaan W. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in mei 2010
zeer mooi hotel
- gratis shuttle bus - ruime kamer - gratis krant - shopping mall
- eten aan de dure kant
zeer mooi hotel, zeer gunstig gelegen in Kowloon vlakbij de vogeltjes markt en de bloemen markt, handig is ook het winkel centrum dat vanuit het hotel toegangkelijk is. De kamers zijn erg ruim met burueau en al en gratis krant. En erg schoon allemaal. Ook de fitnessruimte en zwembad zijn mooi, we kunnen weinig minpunten bedenken eigenlijk!
Beoordeeld 09 juni 2010

CHING M. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2010
Hotel locatie is prima!
Locatie van hotel is prima; Elke dag een flesje mineraalwater op kamer; kamer was netjes en Gratis shuttle bus van airport naar hotel informeren bij toeristen bureau bij aankomst HK
geen gratis shuttlebus van hotel naar airport HKG 150,- pp
Voor het gebruiken van hun internet vragen zij HKD 40,- en het uitprinten van onze boardingpasses moesten wij HKG 8,- per pagina betalen.
Beoordeeld 17 maart 2010

Marco C. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
goed hotel
goede service, netjes, fijn zwembad en fitnessruimte
geen
Beoordeeld 17 juni 2009

mincong Z. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
gud location.
All gud
Beoordeeld 22 augustus 2016

Arthit R. van Thailand
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice place , nice price and a great promotion
-
Beoordeeld 19 augustus 2016

Vimaladewi L. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
A Royal Strategic Hotel
Royal Plaza is a hotel that really deserves the name "Royal". The interior design is very high class, the service is also excellent. The receptionist were very polite during our check in and check out time. The location is also perfect. You can easily go stroll down the famous Fa Yuen Street where they sell so many things including some famous authentic little cafe and restaurants where they sell traditional Hong Kong foods. Going to the airport after check out is very easy. They provide free shuttle bus service every 20 mins to the airport train station where you can get the tickets and boarding a very comfortable train direct to the airport. No hussle.
Beoordeeld 19 augustus 2016

LAI I. van Macau
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Ok
Ok
Beoordeeld 18 augustus 2016