2015
Geweldig 8,4
op basis van 13035 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 13035 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Frederik van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
Hectisch -massa Hotel
mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
hectisch - vergane glorie
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.
Beoordeeld 01 januari 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ronald van Nederland
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Druk hotel boven op een rots
cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.
Beoordeeld 02 november 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johannes van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Hotel ligt naast/in een winkelcentrum, winkelen ok
Heb geen voordeel kunnen ontdekken. Voor winkelen prima hote.
kamer slecht onderhouden. schimmel badkamer gaten in handdoeken lekken in plafond. Hebben foto's
Gaten in handdoeken. Vies en smerig bad randen afkitten. Hoeken badkamer schimmel. Plafond vies nat kapot. Hebben van alles en foto. Willen U deze graag toesturen.
Beoordeeld 29 oktober 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sebastiaan van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in mei 2010
zeer mooi hotel
- gratis shuttle bus - ruime kamer - gratis krant - shopping mall
- eten aan de dure kant
zeer mooi hotel, zeer gunstig gelegen in Kowloon vlakbij de vogeltjes markt en de bloemen markt, handig is ook het winkel centrum dat vanuit het hotel toegangkelijk is. De kamers zijn erg ruim met burueau en al en gratis krant. En erg schoon allemaal. Ook de fitnessruimte en zwembad zijn mooi, we kunnen weinig minpunten bedenken eigenlijk!
Beoordeeld 09 juni 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHING van Nederland
Groep
Ik verbleef 5 nachten in maart 2010
Hotel locatie is prima!
Locatie van hotel is prima; Elke dag een flesje mineraalwater op kamer; kamer was netjes en Gratis shuttle bus van airport naar hotel informeren bij toeristen bureau bij aankomst HK
geen gratis shuttlebus van hotel naar airport HKG 150,- pp
Voor het gebruiken van hun internet vragen zij HKD 40,- en het uitprinten van onze boardingpasses moesten wij HKG 8,- per pagina betalen.
Beoordeeld 17 maart 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marco van Nederland
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
goed hotel
goede service, netjes, fijn zwembad en fitnessruimte
geen
Beoordeeld 17 juni 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhammad van Singapore
Groep
Plaza Deluxe Familie
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
First time in HK
It was my first time in HK.. this was recommanded by a friend of mine.. overall stay was good.. breakfast need to be inculded since we pay more for the room..
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LOH van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Plaza Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good location with MTR.
MTR and shopping mall by the side. Eateries available within walking distance.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pin van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Plaza Deluxe Familie
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Unforgettable!
Pros: Free airport express shuttle (K5) to hotel's sheltered car porch, located within walking distances of three MTR stations (Mong Kok East, Prince Edward and Mong Kok). The hotel property (from lobby to room and toilet) was spacious, facilities and amenities were great, tight security features within the hotel and initiatives like guards at lift lobby after certain hours. Handy phone (totally FOC) with wifi and free international call to my home country was provided as well! Cons: pillows were too soft.
Beoordeeld 24 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Indonesië
Zakelijke reiziger
Plaza Deluxe Familie
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good and clean hotel
near MTR station and Mall
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: