Geweldig 8,1
op basis van 3665 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3670 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Kunpakpong van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
excellent
location cleaness
Beoordeeld 23 september 2016

choon van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Overall good, very convenient location and hotel staffs are very friendly and efficient team
Stayed 3 nite, first nite on room 306, air con too cold unable to tune despite technician try to fix two round, second n third nite changed to 6th floor then ok. But both room bath room water pressure not satisfactory.
Beoordeeld 20 september 2016

Liying van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Great Location
This is my 2nd time to stay here.. very near to jordan MRT..
Beoordeeld 19 september 2016

watchara van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
great
for location near MRT
Beoordeeld 18 september 2016

QINGSI van China
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Awesome location
Awesome location
Beoordeeld 17 september 2016

Peter van Filipijnen
Groepen
Deluxe Kamer met 2 Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
good location though not many taxis around, staff are courteous and helpful
right next to Jordan station
Beoordeeld 16 september 2016

CIN van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great Location, hotel is very clean and nice
The location is great. You could easily find foods to eat. Walking distance to 廟街 and even 尖沙嘴。 Hotel is just above the MTR. If you have big luggage, there is a lift from MTR to Group floor nearby.
Beoordeeld 15 september 2016

Hui van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Good location. Will definitely stay here again if I return to Hong Kong.
The hair dryer in the room is not strong. Need very Long time to even dry my short hair. If not good place to stay in. Friendly staff.
Beoordeeld 14 september 2016

HJ. van Brunei Darussalam
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Perfect!
Small rooms but it was not a problem for me since I had smaller ones before. Located near the main road and to an MTR stop. Don't mind staying here again.
Beoordeeld 14 september 2016

Carmina van Filipijnen
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
All what you need
The location is few steps away from the Jordan station. The hotel staff are very accommodating. The facilities are fine and modern. Will definitely book again when I come back!
Beoordeeld 13 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: