Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4009 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

BOON van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Clean and good location
The room is clean and good hotel location where the train station is in walking distance.
Beoordeeld 11 september 2016

Pun van Hong Kong
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
ok la
nothing
Beoordeeld 08 september 2016

Ali van Pakistan
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
its good hotel
its good hotel very nice staff room were some small but over all its good easy approach to train and bus
Beoordeeld 05 september 2016

Choon van Singapore
Groep
Superior
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Room too small
Beoordeeld 05 september 2016

Vincent van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
MW
Room is small, no space for luggage but clean and organize. Location fantastic as close to MTR. 3 star hotel at its best.
Beoordeeld 04 september 2016

Trudi van Canada
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good
Good
Beoordeeld 29 augustus 2016

Gryphon van Canada
Zakelijke reiziger
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Very Small Room
Twin Bed setting. Cannot move around. Jampacked with 2 travelers.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Clinton van Maleisië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great Hotel
Feel comfortable with this hotel. Services from staffs are helpful & fully respect all the guest. For sure i'll back to stay here again.
Beoordeeld 24 augustus 2016

Siti van Singapore
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Worth staying here :) I love it!
I love the free 4g mobile phone facility! Very helpful to help me get around HK. the staff members were professional, friendly and helpful.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Chew van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good location at Tsuen Wan
The hotel is close to shopping malls and variety of foods in the surrounding. Unfortunately the rooms are not sound-proof.
Beoordeeld 22 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: