Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5078 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Hayley van Singapore
Groepen
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Tourist friendly
Great location, easy access to many places as it is in the heart of Kowloon's side and just a 5 mins walk to the MTR. Love the handy phone provided by the hotel, gives you mobile data so you can navigate and search for information on the go. Rooms and toilets are rather small but acceptable. Great that they have airport shuttle for a fee and also a free shuttle service to Kowloon station (where you can take the airport express). Staff were friendly and helpful as well.
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Prangnisa van Thailand
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good Hotel
Clean and near MTR
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Panisara van Thailand
Groepen
Standaard
Ik verbleef 8 nachten in juli 2016
There are bed bugs in the hotel
I was bitten by bed bugs and it is annoying me and my friend so much. The hotel have to do something now.
Beoordeeld 23 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brigido van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sutasinee van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Aangrenzende Standaard Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Location
Ok , not far from mtr station.
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Holly van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice location and tidy hotel
The location is very convenient-just 5 min walk from yau ma tei station. The room is neat and tidy. Good value for money!
Beoordeeld 21 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ben van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Overrall is satisfied.
Overrall is satisfied for us. Just only the wifi should be improved because it is too slow when we surfing for website.
Beoordeeld 19 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joanna van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Okay.
The hotel was okay. I was a bit disappointed because my room request was not given and the staff didn't inform me about it. Location wise about 3-5 mins walk to YMT mtr.
Beoordeeld 19 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NG van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
The hotel is located in a convenient location and it meets all my requirements.
Is walking distance to the MTR station and simple eating shops around the hotel.
Beoordeeld 19 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sheherqueen van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice hotel
Nice hotel but very small room
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: