Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5078 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

milee van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Location
Hotel is located very close to Yau Ma Tei MTR and Nathan Road, although it is The only smile came from the make receptionist who checked me in on November 1st.
Small room, good enough for a night or two at most. Hotel located in old Hong Kong - a far cry from Causeway Bay and Tsim Sha Sui type of environment. Temple Market is actually night bazaar.
Beoordeeld 11 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Duangthida van Thailand
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Good location
Not far from mtr Yau Ma Tae staion and a lot of street food.
Good service. I can change my room to non smoking floor.
Beoordeeld 07 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hock van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Value for money
Location, convenience & near to A21 bus to & flow airport
It was alright as my objective is just to sleep!
Beoordeeld 06 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ailea van Filipijnen
Groepen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good hotel
Free handy phone during your stay. Near the night market and mtr.
Beoordeeld 06 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2014
Not bad
Good location
Beoordeeld 05 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aida van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Nice and cozy hotel
Location...cleanliness...staff knows English
It was a very pleasant and comfortable stay.......wifi connection was strong...staff were courteous..room was clean
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Timothy van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Aangrenzende Standaard Kamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Will be back
Phone was really helpful
The phone will make me come back in this hotel. The location is a bit far from our usual but it okay.
Beoordeeld 03 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Small room, bare necessities, not worth a 3-star
food, shopping, 5 mins walk to MTR
The room is small and cramp. The lifts are just as small that could fit only 6 people at most. It probably only deserves a 2-star hotel.
Beoordeeld 29 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

raymond van Singapore
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in oktober 2015
What is good about the hotel
1. Close to ya ma tei mtr station. 2. Food close by. 3.free mobile phone to use , both calls and internet. Can call out only.
No tissue and bottled water provided. Room very small but clean. Toiletries and towels provided. Morning breakfast is western and fried rice or fried noodles. Free Transport by hotel bus to kowloon airport express station. Deposit 250hkd per room is required.
Beoordeeld 28 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

guo van Australië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
THE FREE PHONE IS THE BEST
clean, free call and hot spot
loved it
Beoordeeld 26 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: