Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5078 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

boon van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Good.
Good location
good
Beoordeeld 19 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Singapore
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Will not recommended to friends
1) they provide free hand phone for free calls. That is very useful
Room looks dirty. Toilet is old with black patches, bath water while bathing almost flooded/choke, bed linen/quilt is like did not wash for months, very old dirty 2 persons staying but only one door key, request from staff, they said only have one key
Beoordeeld 18 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dennis van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Great Location, Clean Room
Convenient, Clean, Comfortable
This is my numerous stay at this hotel. So far, everything is okie except they need to improve on their check-out and customer services.
Beoordeeld 14 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Avril van Singapore
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Good Location and Comfortable Room
Location, Cleanliness, Politeness
Location was good, near to the mtr. Good dim sum places nearby the hotel. very convenient. Will stay in this hotel again.
Beoordeeld 13 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amy van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Good hotel at a great spot
big room, great location, free smart phone use
The lobby was too crowded and too noisy.
Beoordeeld 10 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 7 nachten in juni 2015
Worth it!
Good location, friendly staff and near to MTR
The hotel is located within shopping belt areas and also walking distance to the MTR. I have no problem in checking in as the reception service was fast. Hotel staffs are friendly too. I am very satisfied and pleased with the cleanliness of the room. It is clean daily. I have been staying at Silka Seaview for the last few years whenever I visited Hong Kong. Is my choice hotel.
Beoordeeld 08 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lam van Maleisië
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Good
Good
Good
Beoordeeld 06 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SIEW van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
The hotel is clean & quiet.. Very convenient place
Good location, cheap pricing, nice view
Beoordeeld 05 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hengky van Indonesië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Very Comfortable
Location, Clean, AC, Wifi
I think my stays is very comfortable for 2 nights. Air conditioner is good and wifi is good too. From here I can walk about 5 minutes to MRT and go to anywhere at Hongkong.
Beoordeeld 03 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marc van Filipijnen
Groepen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
cozy comfortable near shopping place
its comfortable, near shopping, and near mrt
its good
Beoordeeld 02 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: