Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5079 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Diana van Indonesië
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Good location
Location, Clean, full facilities
Great location close to the MRT, room a bit small, but still ok for hongkong size
Beoordeeld 10 mei 2015

Adelyn van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Overated Hotel
Only 1 thing location
NIL
Beoordeeld 07 mei 2015

anek van Thailand
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Small room , poor air conditioner
Location
Beoordeeld 05 mei 2015

Ng van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in april 2015
Hong Kong stay
Location is ok , easy to buy things as foods and transport is easy .
The hotel bed is not clean .Got buds bit on the whole legs.
Beoordeeld 04 mei 2015

Wai van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Very convenient location, last min booking
Location, price
I made the reservation in last minute so the price is more reasonable than booking in advance. Value for money!
Beoordeeld 02 mei 2015

Kwok van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 7 nachten in april 2015
Should at least provide a chair in the room.
Location, free shuttle service to ferry terminal and Kowloon MTR station to take Airport Express Train but waiting time a bit long at the Ferry Terminal.
Pretty good and comfortable. Cafe should provide more choices for food and extend the business hours.
Beoordeeld 02 mei 2015

Pawalee van Thailand
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Silka seaview service
Location
Bad services of reception (never smile and unfriendly) and toilet is dirty from the first day when check in
Beoordeeld 30 april 2015

mohammad van Koeweit
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2015
room too small beddings dirty bathroom clogged
location
unsatisfied
Beoordeeld 27 april 2015

Alan van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
some staff a bit rude
nearby for dining
some staff a bit rude, not friendly.
Beoordeeld 27 april 2015

SHU van Hong Kong
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Smell Smoky
Not much to comment as I only spend one night there. The room is small, and full of smoking smell. Quite noisy in the morning as the hotel corridors are very narrow that you will notice when someone passby.
Beoordeeld 26 april 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: