Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5078 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Hui van Singapore
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in september 2014
easy access convenient and clean hotel
easy access, lots of food around and clean hotel
this is my 2nd time staying in the hotel, everything is good.
Beoordeeld 29 september 2014

Xiao van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in januari 2014
good
location is good
shopping around the area.
Beoordeeld 27 september 2014

sonny van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
good location,good value for money
good location, nice staff, value for money
Beoordeeld 27 september 2014

Kaijun van China
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Small room
room facilities is complete. store around the hotel.
i think the double room is so small, and hotel sevice is okay.
Beoordeeld 26 september 2014

GLADYS van Filipijnen
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Location, Internet Connection and Cleanliness
location, internet connection, cleanliness
I am happy thats I read comments and reviews first before booking this hotel. Hotel location is very accessible too. Internet connection and cleanliness was good.
Beoordeeld 26 september 2014

Sangi van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Next city area
Good service, very clean
Good
Beoordeeld 26 september 2014

Leigh van Zuid-Afrika
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
Silreview
Staff Friendly and helpful. Excellent location for shopping.
Pleasant. Room was very small. Need to move beds to vacuum all over and not just around things. On the whole it was great.
Beoordeeld 21 september 2014

NANNAPAS van Thailand
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Always stay here when crashing HK
Location
We have stayed here every time we travelled to HK. The location is superb. Room is quite small. The cleanliness is acceptable. Staffs are unfriendly as always.
Beoordeeld 20 september 2014

Kunal van India
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Nice budget hotel near metro services
near transport, night market, value for money
A nice stay. Room size was small.
Beoordeeld 16 september 2014

Lai van Singapore
Groep
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Good location
Location good, short distance to yau ma ti mtr, many eating place near to hotel.
Staff are friendly and helpful,location is good, walking distance to mtr. Room is quite small, still bearable, however felt toilet/bathing area is really small. Did not use the hotel dinning facility as many eating places near to hotel. Overall stay is good.
Beoordeeld 15 september 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: